hej rådjursrumpa!

Stod nyss och posade galet lite halvnaken framför min spegelgarderob. Not. Men råkade se min egen rumpa, troligtvis i spegeln eftersom jag inte har något fel på ögonen och kan se min egen rumpa bara sådär. Kommer ärligt inte ihåg. Känns lite pinsamt för nu låter det som att jag poserat completely naked framför spegeln! Lovar, det var inte så.

Till saken. Det har ju varit julafton och så är det nyår imorgon så då är det ju lite fint om man har en lite brunare ton än en döing! Så finns inte mycket mer att göra än att b.u.s.a till det eller stänga in sig i ett solarium. Jag har valt det sista.

När jag var liten såg jag ibland solade tanter med en vit fläck mellan skinkorna efter att dem solat. Har alltid tänkt att det är för att dem har så slappa skinkor. Men till min stora förskräckelse var det precis vad jag upptäckte nyss. Maria med rådjursrumpan.. lovely! Förhoppningsvis är det inte för att skinkorna är slappa och hängiga. Körde penntricket för att kolla hängigheten och nej, pennan fastnade inte under skinkan, alltså kan dem inte vara hängiga. Tacka gudarna för det! Fast vad gör det att ha rådjurrumpa?! Det är sött på sitt sätt. Och sedan är jag en sådan person som har koll på rumpan och låter aldig någon ohörig skymta härligheten!

Oj vilken rolig bild!!!! Men efter allt slit får den vara kvar..! Töntigt.


Blir man som det man äter?

När min syster hade hennes värsta pastaperiod försökte mina begåvade föräldrar hota med att "man blir som det man äter".

Nu när jag har smällt i mig stora mängder julskinka och ännu större mängder Geisha och Noblesse hoppar jag att det bara var ett tomt hot dem körde med. Jag menar, hur kul är det att likna en julskinka liksom..?! Däremot kom jag precis på att det inte skulle vara så illa om man nu blev som det man åt. Efter alla dessa söta godisar kanske man blir lite mer söt nu då. Skulle ju inte vara helt fel! Då skulle det även vara perfekt att jag åt mer godis än julskinka. Det är det ju inte nu..

Ica-Ulf videobloggar



Jag tycker detta är galet roligt! Älskar alla deras reklamer!

tips till smalare ben

Begav mig mot staden igår för att shoppa loss på rean. Det enda reaplagg jag fick med mig hem var ett par leggings. Men dem agerar inte som vilka leggings som helst. Nej eftersom det inte fanns ett altför stort utbud av storlekar tager man vad man haver. Faktiskt var det så att det bara fanns xs kvar så det var bara att låta dem följa med hem.

Vad händer då med mina ben när jag pressar in dem? Jo dem krymper ca 12 storlekar, dessa leggings agerar som väldens bästa slim and fit plagg kan jag lova. Bara att tacka att det inte är nätstumpbyxor för då hade jag verkligen liknat en kassler, och det är ju inte alltför roligt..

Så med dessa på slipper jag vinkla in tårna för att krympa benens storlek. Blir ju lätt lite svårt att gå med infällda tår, lite ko-aktigt!

Se och lär hur man annars kan göra, kolla hur fint man kan vinkla ihop tossingarna:



(Nej, det är inte jag som posar så fint! )


the guitar, my new best friend

Något jag och Johan inte har gemensamt är musiktalanger, verkligen inte. Jag är en sån typ som inte ens kan namnet på låtarna jag själv lyssnar på. För mig känns det som att Johan kan alla artister och låtar. Kanske just för att jag inte kan något nästan. Jag vet, det är illa men det går bara inte att ändra på. Hur mycket jag än vill att det ska fastna så gör det inte det. Väldigt frustrerande ibland när man hört något bra men varken kan sjunga upp låten eller komma ihåg namnet på den..

Men idag slog vi på stort! För första gången sen musiken i 8an försökte jag spela gitarr idag! Kände mig faktiskt ganska duktig. Johan ska nog få ägna sig åt att lära mig ett par ackord framöver så kan jag slå på stort och lära mig en låt sen. Lär väl inte sluta så men kan väl hoppas! Har faktiskt en gitarr som han ska få stämma, sen är jag fit for fight!

Det kanske kan bli något av mig ändå! Jag kanske slutar som gitarrist, vem vet!

älskade söta sagimagi

Lite less att julafton precis har varit. Annars hade jag köpt en gps sändare och monterat in i Saga. Helst med galen vibrator och ljud så att hon vaknar när hon söks! Nyss ringt både till mobilen och hem och brassat på med smsbombning för att få damen att svara på något sätt. Men inte ville hon det..

Tog ett tag men nu så fick jag ett litet sms med "VAKEN :D" Jaha, hon hade somnat!! Ovanligt.. Precis som förra gången jag sökte henne på riktigt, och precis som igår!

Älskade söta Sagimagi är just nu lite mindre älskad från min sida!

en liten bit snö

Gudars vad gud grät inatt tänkte jag säga men han gråter väl ändå regn och inte snö? Gudars var gud mjälla inatt passar möjligtvis bättre! Värsta fet-mjällarn dåeeeeeee.. xD (!!)

Nej men herregud vad mycket snö det var imorse, galet! Hittade världens mest höjdrädda moder uppe på taket för skottning. Lite söt är hon ändå ibland! Johan erbjöd sig skotta balkongen så var väl bara för mig att hänga på med, snäll som jag är!

Tog oss även ett par pulkaturer ner för dödsbacken. Nästintill glashal. Tröck ihop båda fetarslena i samma pulka och sedan bar det iväg. Funderade på om herrn inte ville ha mig kvar under dessa turer.. Jag tvingades sitta fram och skrek som en..gris? Försökte med "mamma säger att jag inte få åka här.." fungerade inte så värst bra men. Överlevde i alla fall, huvudsaken! Tvivlade faktiskt ett tag.

Han utsatte mig även för ett par judokastningar (?) ,judosvep, nånting åt det hållet! Och så övade vi tacklingar, känns som att jag kan det där!


julafton

Å så har ännu en julafton passerat. Inte riktigt lika roligt och spännande som förr men jag gillar fortfarande själva dagen med julmat och att man bara är hemma med lite släkt och har det mysigt. För första gången i mitt liv kom inte tomten heller. Tråkigt, men ingen var sugen på att köpa tidningen i år. Jag och Mimmi har offrat oss de senaste åren men i år passade vi. Tar upp traditionen igen när jag skaffar barn!

Vad fanns då i Marrebarres klappar?
Bland annat en klocka, örhängen, underkläder, kofta, plånbok, skor, pengar, en sax (finurliga mamma gav en sax som betydde att jag ska gå och klippa mig) Historie böcker köpte mor med, undra om det är för att jag har sån koll på allt som hänt och händer?! Fan, ska börja läsa tidningen och bli allmänbildad.. det kanske är ett perfekt nyårslöfte?! Fick det mesta jag behövde känner jag, lagomt sådär!

För allas trevnad bjuder jag på bilder för ovanlighetens skull! God jul!

vibration sökes!

Sofia eller Liv, jag behöver vibreras! Nu på en gång, det är nästan panik!

Staffan, was he really a stable dreng?

Ja hur vare egentligen med staffan? Läser man våran fina svengelska text får man reda på allt.
Spins X-mas day eller vad det var gick väl sådär. Vi sjöng väl fint i alla fall, men dansen fanns inte ens. Och tävlingarna var lite hala! Men ett år kvar, då tar vi igen allt!

Halva klassen var lagomt hatiska till låtvalet, men vi röstade om det så jag bryr mig inte! Kändes bättre med en oseriös låt när jag vet att jag låter som en klämd katt när jag ska ta de fina tonerna. Hellre klämma katten under en oseriös låt än en fin jullåt som ska sjungas perfekt!

Så staffan här då :

Staffan was a stable dreng
Stable dreng, stable dreng
He watered his fawlar five
Fawlar five, fawlar five

Stars, stars twinkle so bright
Gossar let us all be allright
One time blue now every year we all sing a christmas cheer

Fifth fole is apel grey
Apel grey, apel grey
Staffan ride himself all day
Self all day, self all day

Stars, stars twinkle so bright
Gossar let us all be allright
One time blue now every year we all sing a christmas cheer

Now it’s light in every spis
Every spis, every spis
With christmas gröt and christmas gris
Christmas gris, christmas gris

Stars, stars twinkle so bright
Gossar let us all be allright
One time blue now every year we all sing a christmas cheer


dan före dopparedan

Granen är klädd, mycket julgodis är bakat och för mycket har redan slunkit ner i magen, en bit julskinka med. De flesta julklapparna är inslagna så nu är det bara att andas ut och vänta på tomten. Undra vad han kommer med imorgon! Är lite småspänd, hoppas det blir mycket fint! Mysigt att vi får hit farmor i år med för en gångs skull.

Just nu spelar vi bingo för en gångs skull. Känner att vi kommer ta hem storvinsterna! Hoppas hoppas!

Å ja, dan före dopparedan. Mira har verkligen tagit dopparedan på allvar (dopp-aredan, he he..) hon juckar på allt som rör sig som aldrig förr, men det är ju trevligt för henne i alla fall!

22 december

En tur i birsta igår resulterade i en grå kavaj och ett par blåa mocka dojjor!
Precis vad jag behöver..till sommaren ungefär. Men är ju lite svårt att tacka nej när dem bara står och skriker "MARIA" när jag går förbi. Finns inte mycket mer att göra än plocka fram kortet, slå koden, ta påsen och gå vidare till nästa butik! Lite för enkelt nästan. Men pengar har ju aldrig varit ett problem för mig. Eller nähä, jag har inget jobb och ingen som ger mig stora summor varje måndan.. Förstår inte hur mitt studiebidrag räcker till. Känner att det är bäst att inte räkna ihop hur mycket jag bränner per månad. Är rätt säker på att mina utgifter är större än inkomsterna, men ändå fungerar det än! Hoppas det fungerar ett bra tag till!

Har förövrigt en trisslott i plånkan som jag är väldigt säker på att det är en storvinst. Men än så länge är den oskrapad, ifall det inte skulle vara en vinstlott. Känns ju bättre att tro att man kommer att vinna än att veta att man inte har vunnit.

anorexia

Fick höra något hemskt idag av pappa. Hans kompis kompisar hade tre döttrar. Nyss dog den andra av anorexia. Hon och syrran, bara 14 och 15 år gamla. Och nu börjar även den sista dottern som är 12 få aneroxia. Fy fan. Om även hon går samma öde. Tänk, alla 3 barnen åt samma skit. Aldrig. Aldrig. Aldrig.


friday night

Sitter och spelar bubble spinner på pauserna på kingdom of heaven. En ganska perfekt fredagskväll. I alla fall lagom för mig just nu. Sen blir det hajen 3 och möjligtvis hajen 4 om jag orkar hålla ögonen öppna. Sådär lagomt dålig skräck!

Har även fixat julklappen till maxxan nu. Tyvärr kan jag inte avslöja vad det blev för skoj eftersom egypten har internet dem med. Och som alla förstår läser maxxan själv min blogg ett antal gånger per dag! Not.. men han ska nog börja ska vi se. Får väl muta eller hota.. det som passar bäst!

Men nu har polisen stannat en bil utanför fönstret så nu ska jag agera tjuvtjikare! Måste ju hålla koll på staden!

konverterarN

Ursäkta men vart kom kylan ifrån?! Nyss var det +grader och slask och nu är det kallare än det någonsin varit känns det som. Det är verkligen omänskligt kallt, mitt ansikte älskar inte riktigt temperaturen och det riktigt ilar i hela huvudet av kylan..

Men älskar att så fort jag kommer utanför dörren och det är lite för kallt konverterar jag till islam. Lindar till en slöja och värmer huvudet lite mer än som kristen! Ibland är inte religion så tokigt ändå.

Förresten så blir lill-Toldis 17 idag! Så grattis Tolda! Bättre sent än aldrig, både med födelsedagen och grattiset!

17 december

Precis en vecka kvar till julafton. Planeringen känns bra i år eftersom jag har införskaffat alla julklappar snart. Bara Johan och pappa som saknas. Bara och bara är det inte i och för sig när man ska komma på något bra men roligt till Mr Matsson. Big problems än så länge, jag är pretty empty på idéer måste jag säga.

Men sen är det ju så att familjen Matsson just nu flyr söderut mot lite mer värme och sol än det finns i denna gråa iskalla stad.. Imorgon kväll är jag måttligt avis på att jag sitter och huttrar i ett antal för många minusgrader och dem promenarar runt på varma egyptens gator! Men livet är ju inte alltid rättvist har jag fått märka i mina 17½ år! Fördelen med att Johan lämnar mig är jag har ända tills 25 december på mig att finna den perfekta julklappen! En liten spark i rumpan är nog allt jag behöver för att komma till skott. Go MArrebarre, känns bäst om jag peppar mig själv. Känns som att det är större chans att lyckas då..



"Var är vargen? Var är vargen? Var är vargen du trodde var död?"

Ja vad säger man. Förstår inte skillnaden på kvaliten på min och johannas låtar och denna! Nej jag ska inte vara dum, denna låt är super. Go vargen!

new dress

Även fast jag nästintill drabbades av syrebrist på grund av en lite för tight klänning igår kände jag ett litet för stort sug efter den idag. Fanns alltså inte allt för mycket att göra åt saken än att plocka fram plånkis och tömma kortet mer än nödvändigt! Så nu är jag ägare till en blå klänning som kanske skyler min kropp på nyår om inget annat känns bättre. Funderar även på sammetskjolen. Skönt med ett alternativ för mycket än ett för lite i alla fall!

15 december

Igår var jag 2 meter ifrån att bli påkörd. Men eftersom att jag har så mycket annat än gegg innanför pannbenet stannade jag när jag såg att det skulle bli en krock. Begåvat.

Just nu har jag hål ifrån engelskan och sedan har jag hål ifrån samhällen om jag vill. Men eftersom Marrebarre så duktigt läser tyska så blir det ändå en lång dag. Och att skippa tyskan skulle vara helt fel eftersom jag inte förstår något alls och det finns ett prov inom kort. Att skippa samhällen kommer heller inte på fråga. Plugga hemma slutar ju inte alltid som plugga hemma tyvärr. Så jag gör nog mer nytta här eftersom provet skrivs på torsdag!


nitarmband aka dogstyle

Så vad kom Marrebarre hem med från stan denna gång? Jo nämligen två nitarmband som jag länge suktat efter utan att finna de perfekta! Kom hem och visade stolt upp armen för mamma som brast ut i gapskratt och kallade mig hund. Hon ropade på Mimmi och sa att vi hade en hund hemma och hundälskaren Mimmi kom för en gång skull på första kallningen. Dock blev hon måttligt besviken när det bara var jag som fanns där. Men Liv och Saga har införskaffat likadana så jag slipper i alla fall vara hund ensam!

Till veckan ska jag ge mig ut på jakt efter stora ringar och något att skyla min kropp med när det nya året ska firas!


13 december

Idag var sista gymnastikträningen för i år och tantgympan är slut även den. Nu hoppas jag på att mamma ska koka knäck och göra julskinka så snart som möjligt så att man får till den perfekta julformen. Eller i alla fall så att man kommer åt julkänslan, är lite klent på den formen men marken börjar byta färg tack och lov.

Nej dags att återgå till mitt icke-levande liv som består av plugg. Geografi och naturprov imorgon och samhällsprov på torsdag, sen så är det väl slut hoppas jag! Fast ett pm bör jag få ihop innan fredag med. Sen ska jag agera degklump *1000 ett par veckor för att sedan komma tillbaka till tyskaprov och geografirapport. Men ja, varför inte låta oss studerande vila någon gång..kan ju vara alltför farligt!

Och har ni hört på maken. Hur fan kan skolan börja på en torsdag efter lovet?! Det sämsta jag hört. Stackars oss om vi hade fått börja på måndagen och haft lite längre lov. Fyyy, vi kan ju gå under!

Dags för en radikal förändring?

Skulle kanske vara roligt med en radikal förändring. Kanske en annan hårfärg, en helt annan frisyr, en tatuering eller bara ett par nya bröst? Har hittat en bild med ett par bröst som jag blev rätt sugen på, tror de skulle passa mig perfekt! Vad tycks? Lite att klämma och ta på liksom, sånt är ju alltid trevligt!


vad kan vuxendricka leda till?

Nu när helgen står och knackar på dörren finns det vissa ungdommar som har planerat att konsumera lite vuxendricka. Och när just vuxendricka kommer med i bilden har kläderna ibland en viss tendens att falla som många av oss har sett. Inget nytt.

När två människor (ibland fler) av olika kön (ibland samma) råkar få av sig kläderna samtidigt kan det bli så att dem idkar samlag, älskar, har sex, knullar, kalla det vad ni vill. Det kan vara väldigt rofyllt just i stridens hetta men så kommer ibland baksidan ett par dagar senare. En konstig känsla i halsen kan vara något helt annat än en vanlig förkylning. Kanske är det gonnoré, det behöver nämligen inte bara sätta sig en trappa ner. Så för att slippa dessa otrevliga problem finns det bara två alternativ. Behåll kläderna på eller "använd slicklapp vid munsex." Finns säker att köpa med härliga smaker om personen i fråga inte har duschat i veckan! Annars tar man med sig pyssellådan och klipper och klistrar när det behövs. Vad passar dig bäst?

Gudars vad jag är rolig!


high heels

Bara råkade komma hem med ett par nya dojjor idag. Blir lätt så, speciellt när det inte är något jag behöver. Måste även leta igenom stan för att hitta ett par shoes som både tänker värma mina fossingar i vinter och hålla mig på fötterna. Med skorna jag köpte idag blir jag nog lätt bambi på hal is när det fryser på. Men ett och annat blåmärke efter ett par vurpor har väl ingen dött av?!

Tyvärr är dem inte lika fina på bilden som på mina supersöta fossingar!

nobelfesten

Nyss begav sig systeryster till Nivrenas årliga nobelfest! Själv var jag där för två år sedan. Fick en liten matbit, skakade rumpan och minglade lite, precis som det ska vara. En lite rolig tillställning. Roligt att man får klä upp sig på riktigt ibland!

Jag fick äran att sminka damen ikväll. På hennes röst och ansiktsuttryck förstod jag att hon inte var lika nöjd som jag. Jag som kände mig så stolt!

Två överseriösa bilder på Mimmimums, som hon så fint kallades som liten.


trippel lurad

Fick ett litet mail av mor min med en text om att här är 2010s kalender med snygga nakna brandmän typ, scrolla ner för att se. Råkade möjligtvis scrolla ner av ren automatik.. förväntade mig något sådär lagomt kalas kanske. Och så kommer en liten text med något i stil av "lurad, var du verkligen tvungen att scrolla ner". Visst fanns det en bild, men inte fasiken var det något som liknade beskrivningen, nej istället var det en liten bebis med tomteluva. Möjligtvis lite lurad, pyttelite. En söt bäbis var det tack och lov!

Nyss klar med historian så det känns skönt. Faktiskt för skönt. Känns som att jag har glömt bort att jag fortfarande har 4 prov och två inlämningar kvar till jul.. lite mer lurad alltså.

Och sista luret, vad kan det då vara?! Jo, har världens torsdagskänsla och funderar på vad jag ska göra på fredag som jag hela kvällen trott är imorgon. Tydligen är det bara tisdag och inte mer än onsdag imorgon. Surt sa räven om rönnbären, eller hur man säger..

världens finaste toalett

Eftersom Johan och hans familj tänkte dra sig till egypten över jul var jag tvungen att tänka på min egen resa till egypten förra hösten. Gudars vad härligt och välbehövligt det var med lite värme och sol mitt i kalla hösten/vintern! Den där lagomt bruna färgen var precis vad man behövde när alla andra mer eller mindre var grådassiga!

Sen kom jag att tänka på den underbara toaletten som jag var tvungen att ta mig en liten kiss på mitt i öknen bland beduinerna. Eller toalett och toalett, kanske mer "toalett". Med ett par fint särade ben, justerande höftrörelser och tungan rätt i mun hamnade det mesta där det skulle. Men kände att just då hade jag nog hellre velat vara kille. Vet inte om det bara är jag, men det känns som att dem är lite bättre formade för att just kissa prick! Sen kom jag även att tänka på de stackarna som hade otur med landets bakterier. Är det samma hål för att tömma tarmen då eller?! Fanns ju inte en tillstymmelse till papper, men gott om sand för den som vill skrubba sig ren.. Nej stackars dem!

Here it is, the lovely..thing:

fiskedamm med..

Spin 3orna bjöd på fiskedamm igår som den gottegris jag är tvekade jag inte på att springa dit. När jag hamnade först i kön bad jag om att inte få lakrits och det fick jag inte direkt heller.. Nej istället fick jag aids eftersom 3orna tydligen är supervitsiga! Fick en fin lapp med texten aids, så aa, förhoppningsvis är det inte riktig aids. Det skulle ju vara lite tråkigt! Fick en båse med haribo nallar när jag surat ett tag och klagat på att jag också ville ha godis!

the shirts



Det här med att redigera bilder är något jag kunnat länge.
Vad hände med ansiktet och benen på mittersta bilden måntro?!
Petitesser. But I like the shirts! Undra vilken som får bli Mimmis..

affären

Jag har skapat en ny liten kärlek, nämligen till affären. Lite roligt att affären heter affären med tycker jag, lite virrigt liksom!

Jag och Johan tog oss en runda på just affären idag och jag hittade en mycket fin kofta, eller cardigan som det kanske heter egentligen. Jag har ingen koll, för mig heter det kofta än så länge. Planerar på att sälja den till farmor så att hon kan ge mig den i julklapp. Mucho perfa enligt mig, eller?!!

Blev även groteskt sugen på ett par ljusa jeans. Även fast jag mycket hellre klär mig i mörka, tror jag i alla fall. Kan bero på att partiet nedanför midjan är ett par storlekar större än storleken på mina ljusa jeans. Vad vet jag. Ett par ljusa cheap monday skulle inte ruinera mig heller, hör man ju till och med på namnet! Nej men 400 för ett par jeans är lovelyu för en fattig student.

Böj loverssssssss, eller loverzz om man ska vara lite hipp sådär. Hahah, "hipp" vem var det som pratade om något "hippt"?

hur står det egentligen till mätziboi

Ibland undrar man om hissen går ända upp eller om alla hästarna verkligen står i stallet hos herr Matsson. Börjar det dyka upp kentaurer är det kanske inte hästarna som flytt stallet utan herr M som tagit sig dit.. he-he, nej nu var jag för rolig för den som förstod..

Nej men tillbaka före mitt skämt. Fick nämligen ett samtal från Jack Bundvall igår kväll som snabbt skulle prata med Johan. Johan försvinner ut i hallen, kommer tillbaka och vad var han då tvungen att kolla undrar alla! Jo herrn har nämligen spatserat ifrån Gröllster med en av jacks skor och en av hans egna. Ibland undrar man ju hur det går ihop. Inte märkte han något mer än att jacks sko var lite mer böt fram på skon än hans egna. Johan johan johan.


snoppluva

En kille med snoppluva kollar inte på en tjej med "Ehh, okej.. och vad gör du?!"-minen för att hennes bröst kliar och hon förrsöker slå bort kliet. Okej?

Det är fullt normalt. Kliar det så kliar det och då låter man det inte klia.
Man ger inte idiot-minen till någon om man själv liknar en idiot mer.
Och hur pinsamt är det inte att spatsera runt med snoppluva.. pffffft. snyggt då..

4 december

Sitter i lägenheten nu och har nyss trollat ihop en marrängtårta med Mimmi som papsen ska få!

Kan bocka av en av mina "vill ha saker" köpte nämligen två skjortor idag. En ska in i papper och under granen så är en julklapp till Mimmi fixad. Dock vet jag inte vilken än. En är orange-svart och riktigt fulsnygg och den andra blåaktig och mer diskret. Helst vill jag ha båda, men ger jag en till Mimmi kommer vi ändå låna varandras, himla tur med syskon ibland!

Funderar faktiskt på att vara så rolig att lägga upp en bild på dem någon dag. Men just nu har jag ingen kamera!

Pappa kom precis ut ur duschen, äre dags för tårta mån tro?

jofama by Kenza

Måste säga att jag gillar kenzas kollektion.
Bland annat denna väska och kjol.

pepparkakspynt

Sprang upp en snabbis i lägenheten nu före skolan och möttes av en härlig pepparkaksdoft! Någon söt en har hängt flera pepparkakshjärtan i gallret vid trappan. Men bara på bottenvåninge och våning 2 så man kanske får hänga egna på sin egen våning. Eller så har bara pepparkakshängaren tagit paus, hoppas på det! Tyckte det var mycket fint gjort i alla fall!

Idag är det även fars födelsedag så blir till att införskaffa ingredienser till en marrängtårta och en present bör jag också lägga pengarna på.

Måste även klämma ur att jag har världens träningsvärk i överarmsmuskeln, den på framsidan. Funderar på att lära mig att komma ihåg biceps och triceps så blir det lättare att förklara allt.. Men den av dem som sitter fram smärtar! Förstår inte varför eftersom allt jag gjort är skolans idrott. Och där var det inte mer än ett fåtal armhävningar och ett par sekunders seriöst gymmande. Resten bestod av lek med sofia och en gigantisk boll som jag tappat namnet på. En mycket rolig boll var det i alla fall, jag och Sofia uppfann mycket fina övningar. He-he.

shoppingfingrarna kliar till 1000

Just nu kliar shoppingfingrarna galet! Enligt min mor gör dem alltid det, men det är inget jag dör av, än.

Så vad vill Marrebarre nu införskaffa sig?

Har spanat in ett par lovely kilklacksskor med nitar! Men klacken känns lite klumpig men ändå känns det som en mariasko! Kan ju kanske slå till och promenera hemma ett par dagar för att se hur det känns. Jo så blir det nog!

Är även himla sugen på en leopardmönstrad tunn genomskinlig blus. Har ingen aning vart jag skulle kunna hitta en men det skulle passa perfekt in i min garderob känner jag.

En skjorta känner jag också ett litet sug efter. Ingen speciell färg men någon man kan ha öppen till ett par jeans eller över en kjol.

Möjligtvis kan jag även tänka mig strosa runt i ett par leopardleggings. Inte för att jag behöver ännu ett par leggings de kommande åren men.

Tillsvidare var nog detta allt. Eller nej. The final thing.... en nyårsblåsa bara måste jag ha i år. Om jag har en slant över det vill säga. Vill ha en fin en, men då går de att använda så sällan.. Blir att fundera på!

Gud vilket roligt inlägg utan bilder, men hittar ingen bra bild alls! Skorna finns inte ens på hemsidan..


3 december

Sitter och rättar till mina svenska c texter som ska in. Mina utskrivna papper ser mer ut som en handskriven kladd efter alla Jonas små kommentarer. Don´t like. Men så får det vara om man inte ens har läst svenska b före!

Har nyss kommit på ett ekonomiskt sätt för min minimala klass att ta studenten utan att bli ruinerade! Och hur? Jo istället för ett vanligt stort flak åker vi epaflak! Det är bra att sticka ut en dag som studenten och vi har nog inga problem att få plats på ett fint flak! Och epa, det är väl hur fint och glammigt som helst! Lyx! Har fixat en bild som ni kan vänja er vid tills vi kommer!

gungstol under fossingarna

Jag har nog hittat världens bästa skor om man vill kunna vagga fram och tillbaka vart man än är. Typ  en som gungstol fast under fossingarna istället för under rumpenstumpen!

Och det bästa: Det finns i flera modeller så passar både vid varamre och kallare temperaturer!
Hört att dem kommer bli en riktig hit så jogga in på Eurosko för att bli först!

Känns lite som dojjorna man ville ha för ett par år sedan med hjul under.  Gudars vad gärna jag ville ha ett par sånna. Fick dock aldrig några. Vet inte om mamma tvivlade på mina rullskridsko-kunskaper eller vad det var som klämde. 

spin-day

Inga vanliga lektioner idag. Går istället runt och lyssnar på 3orna när dem berättar om deras Apu. Verkar som det blev mycket billigare för de flesta än jag trodde och det känns bra. Förhoppningsvis blir inte jag heller helt pank när det är min tur att fly landet för en månad. Är fortfarande himla sugen på att dra mig till Bolivia, men har inte fått svar om personalen på barnhemmet talar engelska. Om inte blir det mucho problems eftersom jag talar sämre än knacklig spanska. Talar faktiskt inget alls. Hola är väl ungefär så långt jag har kommit.

Får väl se hur det går. Känner mig i alla fall mer sugen på att åka till fattiga barn än på att festa en månad. Även om det skulle vara himla skoj känns det nog bättre efteråt att jag kan tänka på att jag varit snäll och hjälpt andra! För jag är sån himla snäll person!

poolparty

Vet inte vad som händer men har skådat en liten grop i hakan den senaste tiden.. Är det kanske en liten stjärt som vill dyka upp?! Lisa klappade och konstaterade en liten grop och herr Matsson brassade på och förklarade att man kunde ha poolparty. Ja men varför inte?! Till sommaren kanske. Lisa och jag kom på den fantastiska idén att fylla ut lill-gropen med silikon. Sen spårade fantasin ut och blev allt för rolig. Men ja, jag tror på silikon om det fortsätter såhär! Eller nej, naturligt är väl vackert, stjärtar med..!

stålhenrik och supersnälla silversara

Missade julkalendern imorse så tog en titt nyss och det var ingen höjdare enligt mig. Nu på senare år är julkalendern bara för små barn. Förut när pelle svanslös och greveholm visades var det klass på dem. Det kanske kommer tillbaka med åren. Vet inte om dem kändes mer vuxna då för att man var mindre eller om de helt enkelt var anpassade för alla åldrar då. Kanske båda. Dags för ändring tycker jag, julkalendern är ändå något jag vill se varje år för att det är lite tradition, men att tvinga sig att titta på något dåligt varje dag är ingen hit.

1 december

Förstår inte riktigt poängen med att dra ner träningen nu när julen närmar sig. Egentligen borde den ökas, i alla fall för min del då jag konsumerar knäck och godsaker som en annan konsumerar någoy som man konsumerar ofta..(kommer inte på något bra exempel.)

Plugget däremot ökar som aldrig förr nu lagom till jul. Förstår jag inte poängen med. Får jag välja kan vi skippa både plugg och träning, men hur det skulle se ut vill jag inte veta.

Förresten galet galet galet. Igår på stepen joggade vi ett par minuter i slutet och jag var verkligen närmare död än levande och vad hände?!?!?!??!? Jo, min överläpp domnade bort! Har hänt någon gång förut med när jag varit helt slut under träningen. Förstår inte varför. Obehagligt!

Sofia som är så snäll hälsar, ska strax bege oss mot tyskan för att impa på Mittan med läxor som jag inte ens gjort.

RSS 2.0