27 FEBRUARI

Fruktansvärt aktiv bloggerska jag är. Men tyvärr händer det inte så mycket i mitt liv just nu. Eller jo, lika mycket som alltid annars i och för sig. Illa, tråkigt liv jag lever egentligen. Fast vet inte vad som skulle göra det roligare. Ett par extra nollor på banken kanske.

Kan i alla fall berätta att jag är lycklig över att vårat badrum inte kommer ta 8 veckor eller mer att göra om. Möblerna kommer på lovet så hoppas på att det blir klart veckan efter eller så. Inte alltför roligt att vara utan dusch, blir ju lätt att man luktar usch. (Kan Marre kan Marre kan Marre rimma? Ja det kan hon)

Förresten så har min moder bakat gigantiska bullar idag och som den bulldegsälskare jag är drog jag i mig måttligt med deg och sitter nu och rapar små bullrapar. Magen ömmar lite med.

Åå, imorgon har jag namnsdag, viktigt!

ÄCKEL MARRE


Yes jag luktar svett, (synd nu får jag inte ligga på 2 år.. Men blir inte direkt förvånad, för allas trevnad är det nog det bästa nu när det varken finns dusch eller bad i mitt hem). Badrummet revs imorse och det med delade känslor. Skönt att få nytt men illa med tanke på att svettkörtlarna fortfarande finns på min kropp oturligt nog.

Men med de få tips jag fått ska jag nog klara mig de veckor jag förblir äcklig. Tips 1 var att stoppa småfötterna i toaletten och spola. Borde även fungera att tvätta håret på detta sätt om jag inte har helt fel! Tips 2, som även är det sista.. var att köra raggarduschen i handfatet. Synd att man inte är liten nog för ett litet bad! Men jo annars. Som den raggare jag är bör jag väl klara av raggar-duschen. Ni lär ju märka på stanken doften om inte annat!


Sen som grädde på moset hade jag hjärtklappning och gråten i halsen ett långt tag innan jag ringde min oälskade johan till pojkvän.. En falsk kommunman hade tydligen jävligt roligt igår kl 21 och slängde iväg ett mail till mig om att jag inte skulle få jobb på kommunen för att jag hade omoraliska bilder på facebook. Personen syftade nog bland annat på bilden här uppe och nej, det är inte jag där inne i hjärtat. (Även fast folk gärna ritar hjärtan runt mig..) Så ja, älskade älskade vän, en vacker dag ska jag hämnas. Och det bästa, du kommer inte ens läsa detta!

22 FEBRUARI

Beställde hem lite kläder från ellos här om dagen som kom idag. En jacka som passade bra, en kofta som var helt annan färg i verkligheten och ett par skor som inte alls var dem jag beställde. Skorna som jag längtade mest till skulle vara ett par mörkbruna gladiator sandaler men istället var det ett par svarta morfarsdojjor i otroligt ful modell. Det konstiga var att det stog att det var rätt skor på lappen till kartongen. Nu hoppas jag verkligen att det finns ett par kvar av dem jag vill ha.. Det man helst vill ha brukar ju ha en tendens att ta slut oturligt nog.. Har hittat ett par perfekta skor på hm's hemsida med men så seg som jag är kommer dem säkert ta slut. Måste verkligen beställa därifrån någon dag med. Fy.

21 FEBRUARI

Om inte mina källor lurar mig helt så blev det inte förbjudet att våldta inom äktenskapet förrän 1965. Och inte förrän 2005 räknades det som våldtäkt om man hade sexuell kontakt med en hjälplös person. Nej men gud, ha gärna sex med någon som har däckat eller är förlamad, den vill säkert!

BILDER FRÅN FREDAGEN

Yes, ett välkommen hem Linda - partaj blev det i fredags. Inte värst mycket bilder men i alla fall några, dessa från Lindas fb!


19 FEBRUARI

Läste Johannas blogg och såg att hon skrivit att jag och hon skrivit samma sak! Måste vara för att framgångsrika bloggerskor kommer in i sammatanktesätt! Och ingen av oss behöver direkt klaga på statistiken. Desto färre antal siffror desto lättare att hålla koll..mitt nya motto för att inte behöva fälla en tår. Och även om jag nu skulle fälla en tår, en glädjetår för alla som läser min blogg skulle jag inte ens bli i närheten av uttorkad, synd nog.

Nej men kan ju vara lite seriös och berätta att jag kom hit halv 9 imorse för att träffa Mats the syv. Så här har jag nu suttit sen dess eftersom min lektion var inställd så att jag inte börjar förrän 20 i 1. Varför klaga?!

Dags för en liten matbit kanske. Så att man orkar dansa järnet sen. Ska ju filmas idag! Oroande..

STILL ALIVE

Det känns ju jävulskt bra att jag nästan har fler läsare de dagar jag inte skriver något. Det kanske är ett tecken på att jag borde sluta skriva helt.. för att hålla statistiken på topp liksom. Eller ni kanske bara saknar mig så fruktansvärt mycket?!

I alla fall lever jag fortfarande!

Linda har även tagit sitt pick och pack och flyttat hem till härliga Sverige igen. Inte helt pjåkigt! Att Jack först berättade att hon varit med om en bilolycka och ligger på sjukhus i usa och inte mår så bra var inte lika roligt. Och chockad till 1000 var jag när Linda kommer inspringandes i klassrummet. Men nej, ingen olycka!! Bara en hel Linda!

Och en grej till. Min APU, Australien har svarat att det är okej att jag kommer. Så ja, Australien, here I come! Snart iaf, om allt går som jag vill!

POSITIVT MED VÅLDTÄKT?!

Just nu är jag galet mätt efer en stor muffins och te från wayne´s. Illa med långa håltimmar! Men nu tillbaka till sista lektionen, sent som satan. Religion, en rapport om våldtäkt ska skrivas. Tog stopp nu när jag skulle komma på det positiva med våldtäkt.. Ja vad kan det vara, en trevlig stund för våldtäktsmannen/kvinnan kanske, vad vet jag.. Inget jag sysslar med om jag ska vara ärlig. Nej fy för våldtäkt. En liten diss!

Som den underbart snälla person jag är köpte jag en cola till carro som fyller 19 idag! 2 goda gärningar kvar!

BENVÄRMARE



Läste att Elin Kling föll pladask för The Locals Firms benvärmare (på bilderna, för er tröga..). Och faktiskt förstår jag inte vad det är att falla för! Visst, det sägs ju att Elin har koll på modet men nja, som den modenominerade kvinna jag är kan jag tyvärr inte hålla med Elin på denna punkt. Sorry Klingan men jag måste dissa det du hissar!

FREDAG



DAGENS IHOPKASTADE MODE


Såg att någon vunnit en resa till Milano (?) för att hon la ut en outfit på minoutfit.se som blev himla populär. (Eller något åt det hållet, minnet sviker..) I alla fall så kände jag att fan, det kanske är precis det man skulle göra. Vinna en resa är ju inte helt fy skam. Svårt är det inte heller att posera framför spegeln varje dag, något jag är en riktig hejjare på faktiskt.

Problemet är väl det där med outfiten.. Klart att jag tycker om kläderna jag strosar runt i varje dag men om det är mode, nja vette fan alltså. För enkelt var att vara mode känns det som, i alla fall för enkelt för dagens mode.

Faktiskt tycker jag att dagens mode har snubblat till lite och ofta ser ut som: Hej jag tar på mig allt jag hittar. Olika mönster och färger, desto mer desto bättre. Och gärna så många olika material som möjligt. Känns lite som att folk tror att det är mode just för att det ser konstigt ut men folk går runt i det så det bara måste vara mode. Eller i alla fall jag (som är galet modemedveten..) tycker ofta det ser galet, nästintill fult ut. Men det kanske är för att jag inte förstår det där med mode. Ni kanske sitter och suckar och fäller en tår nu för att jag verkar helt bakom flötet när jag själv tror att jag finns långt framför.

Men som Klingan här uppe på bilden till vänster. Absolut inget jag skulle strosa runt i och jag tycker inte riktigt det går ihop heller. Men faktiskt tycker jag att Elin bär det ganska bra ändå! Och Acnes bild till höger, förstår inte riktigt jackan, men det kanske bara är jag.

TÄVLING

Är med och tävlar om en goldenbag hos http://jessiesjoqvist.blogg.se/

Sundsvall bjuder på snö


Galet att Sundsvall har bjudit på så jävulskt mycket snö nu de sista veckorna/dagarna. Jag och mamma tvingades skotta taket idag igen och sen var det ett jävla problem att ta sig till dörren från bilen! Nej, kortare vinter och längre sommar är något jag ska pilla in i klimatets förslagslåda. Om det nu finns någon..?

Och ikväll när det bjuds på lite partaj har jag hört att man måste komma i något mer anständigt än understället jag nu sitter och häckar i. Möjligtvis en grå kavaj och leggings, eller någon vanlig svart klänning eller kanske min nya klänning från cheap monday. Men den känns nästan för fin, även fast den är väldigt diskret och enkel. Klurigt värre. Världens fjuantigaste men största problem!

SKOFORMADE BADKAR

Kolla in dessa badkar! Galet fulsnygga måste jag säga! Synd att dem tar himla stor plats bara, men onekligen mycket fräsiga. Kanske något man skulle önska sig nu när badrummet snart görs om!

Säkert något köpvärt om man bara vill bränna ett par extra slantar!


1 FEBRUARI



Kallare än -25 grader, det är seriöst inte mänskligt. Jag som trodde att det skulle bli vår nu! Längtar så galet mycket till sommaren. Såg en sommarbild igår där jag bar min jeansjacka och det började seriöst pirra i magen! Kände mig som ett litet barn i väntan på julafton eller födelsedagen. Min sommar ska bli underbar, även fast inget är planerat än och fast jag drömde mardrömmar om den inatt!


RSS 2.0