ÄGARE TILL EN NY BMW?

"Dear Winner,
The BMW Automobile Company, wishes to congratulate you on your success
as one of our Ten(10) Star Prize Winner in this years International
Awareness Promotion (IAP) This makes you the proud owner of a brand new
BMW X6 CONCEPT CAR 2009 and a cash prize of £750,000.00GBP.."

Blev först inte alltför ledsen när jag fick detta fina mail. Men varför skulle jag ha vunnit en bil?! Nej låter inte trovärdigt på något sätt. Som att någon bara skulle pricka in lilla mig som den lyckliga bland alla andra miljarder.

Njaa.. Fast vad kan hända om jag nu svarar med ett litet brev? Skulle ju nästintill ta livet av mig om jag nu vunnit en bil och inte svarat! Klurigt dethär! Drog i alla fall iväg ett mail och frågade. Kanske är bilen min, perfekt nu när det inte är allt för långt kvar tills jag blir 18!

FROSTIS

Just nu känner jag mig helt bakom flötet. Är det inte troligare att frostis innehåller mer kalorier än corn flakes?! Jo jag tycker det men innehållsförteckningarna visar raka motsatsen! Kan det kanske vara för att frostispaketet skyltar med "33% mindre socker" Ändå är de helt sockriga.. Hur var de då förut!!

I allafall så slutade jag kvällen igår på samma sätt som jag började morgonen idag. Med en skål med mjölk, frostis och köpt hallonsylt! Fruktansvärt sött och onyttigt. Men jag lever inte ett onyttigtliv för att vara nyttig. Annat blir det när jag börjar träna igen. Den dagen den sorgen.. Träning är fan inget för mig. Men det ska bli, så jag inte börjar svälla när min kropp lär sig att samla på sig alla onyttigheter och mura in mig med bildäck..! Lovely times som väntar känner jag!


VICTORIASSECRET


Tycker denna är mycket fin men vet inte om det är något jag skulle trivas i. Tänkte säga att den var från secret service men menar självklart victoriassecret.. Stor skillnad!

TACKAR MODET LEGGINGS


2 par leggings från Lindex som jag inte skulla tacka nej till om någon erbjöd sig att betala! Speciellt de första paret med skindetaljer. Mycket snyggt! Dock är dem slut på Lindex här i stan..

Leggins måste vara ett av modevärldens bästa påfund. Så himla bekvämt och snyggt. Och sedan att de finns i så många olika färger och former. Och det smartaste, att man kan lägga all uppmärksamhet på leggingarna eller köra diskret med ett par enkla svarta! Bara att tacka!


CHEAP MONDAY

Antingen är jag sådär lagomt efterbliven eller så har inte Cheap Monday någon hemsida med alla deras plagg. Någon där ute i cyberrymden som vet? Det är nämligen så att jag har shoppat lite. Sådär som man kan råka göra ibland..

Nej men denna gång var det perfekt shopping. Min blåa myskofta som jag länge suktat efter ligger nu här i min soffa! Även den svarta klänningen jag velat ha. Och sist men inte minst (eller jo, men ändå..) en kavaj-liknande överdel! Why not liksom?! Och som grädde på mosen var det 70% på allt och inte 30% som när jag dräglade förut!Den som väntar på något gott väntar tydligen inte för länge, i alla fall inte alltid!

WEEKEND

Hello. Blev ett trevligt partaj i lördags måste jag säga! Dock var fötterna lagomt deformerade efter 9,5 timmar på ett par klackar. Tur att det inte alltid är partaj, hemgången blev nästintill olidlig. Men det var det kanske värt!

3 bilder. Så många fler blev det tyvärr inte!

Å förresten, första gymnastiken i söndags. Linda har aldrig suckat så mycket någonsin förut. Förstår inte vad som hänt med oss under jul. Men inte fan var det några gymnaster som gav sig iväg på träning denna gång inte. Nej fy bubblan, kanske för mycket ledighet och för lite träning. Men det ändras ju nu, som tur är!
 

PARTY

Ska strax bege mig in mot staden för en middag hos Lisa. Efter blir det 18-årspartaj för damen! Mot natten ska de troligtvis iväg på krogen så får väl se vad vi andra barnrumpor hittar på då! Känner mig i alla fall sugen på ståhej efter gårdagens poppning av bland annat gammal polarmusik. Polarlördag..de var ett tag sedan!

Gudars klockan är mycket, bussen går strax. Adjöken!

DANSVECKA

Just idag har jag älskat min klass som aldrig förr.

Bland annat för att david bjöd på chokladbollar förra fredagen och tills imorgon ska Louice baka. Smaskigt värre med fredagsfika! Hoppas någon av oss bakar varje fredag. Inte direkt det värsta man kan göra att baka var 15e vecka!

Sen idrotten idag. Dans, pardans men slutade med något helt annat. Hade så himla roligt. Älskar att våran klass  körde sexydance/hiphop/pardans/flams dans varvat! Medans den andra klassen var lam och körde på med vals och allt vad det nu heter! Men som vi vet så bär det av till Lisa på lördag och då bör det bli lite dans, lika bra att mjuka upp movsen nu i tid!

Sen hoppas jag att Gisela straffbakar tills imorgon, så blir det lite extra gott. Det är hon skyldig oss!

Och förresten, dans dans dans. Imorgon står det dans på skolans schema med. 2,5 timmars dans är inte mänskligt. Oroar mig redan nu, jag och pulsen. Jag och konditionen kanske man säger, där problemet sitter. Och dansmusklerna lär väl ta stryk dem med. Gudars vilken dansvecka detta blir!


20 JANUARI

Just nu är inget på topp känns det som. Jag spillde mat på min vita tröja vid lunchen. Nu skulle jag kunna äta en stor häst och lite till och tittar jag till höger så blir jag helt mätt tack vare en söt pojkes myntinkast.

Men hungern är värst, så otroligt hungrig. Och mitt schema gör att jag inte kommer härifrån förrän kvart över 4, precis som alla andra dagar. Nästan. Nu när det är vår ska dagarna vara korta, inte tvärtom..! Iaf så måste jag lägga benen på ryggen när jag slutar för att hinna hem, laga mat och sedan komma tillbaka för att guida 9orna och berätta att spin är SÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ bra, ungefär. Nej blåsan är überfull, dags för tömning..


LILLNOSEN

Berättade om mitt lilla näsproblem jag har för Jack igår. Att min näsa inte är den minsta och att min systers är en hel centimeter kortare!

Just då lät allt han sa så himla bra och glädjande. Att min näsa är längre för att jag är äldre. Jag har även hört att näsor och öron aldrig slutar växta. Tänkte då att men gud vad bra, då hinner hennes näsa växa ikapp. Men sen slog det mig..jag kommer ju alltid vara äldre!! Och om näsan aldrig slutar växa kan jag ju stå på händer om ett par år och agera klähängare med lillnäsan.

1 cm längre och hon är 2 år yngre, det betyder 0,5cm per år.. alltså slutar detta som handen i en på tok för liten handske. Och med det förstår ni alla vad jag menar..

Gudars, undrar om gud lyssnar på mina näsböner. Jag som inte ens tror på han. Men om han lyssnar ska jag börja be för mitt och näsans bästa.


WE WILL BECOME OLDER

För ett par veckor sedan var det ambulansförare, nu i veckan var det räddningsarbetare och idag är det polis. Vad ska man egentligen bli? Jag och Sofia hade väldiga diskussioner om det idag. Galet att man snart ska slungas ut i arbetslivet. Jag som är så liten, bara barnet. Kan i alla fall inte se mig själv på ett riktigt arbete inom de kommande 5 åren. Då är jag nästan lika gammal som idag, inte så mycket äldre faktiskt.

Detta år blir ju många 18 med. Lisa har redan hunnit dit och imorgon är det Antons tur! Och till sommaren är det jag som besöker krogen, shoppar folköl, cigaretter och snus lagligt. Och till och med blir jag gammal nog att bestämma över mig själv.

Har totalt glömt bort vart jag ville komma..! Lika bra att stoppa här. Hört att jag har plugg att göra..

Så länge sedan man fick se riktig sol så jag bjuppar på en egyptisk sol denna gång! Den gör mig somrigt glad och pirrig!


TÄVLING

Är med och tävlar om detta armband hos http://www.fradaa.blogg.se/ (som även driver http://www.vintagefashionforyou.blogg.se/)

Från http://www.jenniferharrysson.com/

HJÄLP OFFREN i HAITI


Jag tycker att det som hänt i Haiti är så fruktansvärt hemskt. Något jag skulle vilja jobba med när jag blir stor är att åka till ställen som fått för mycket stryk av naturen och hjälpa till. Vissa säger att jag är lite för blödig och kommer ta åt mig av allt, det kommer jag nog också göra. Men jag behöver inte jobba med det livet ut och det skulle kännas bra att få hjälpa till.

Jag kan ju börja mitt hjälpande redan här och nu.

Internationella röda korset har sagt att det lär behövas runt 72 miljoner kronor. Då kan ju alla vi som tänkt köpa en påse chips och läsk till kvällens mys istället skänka pengarna till människor som behöver de små slantarna mer än oss.

För att skänka 50 kr till offren i Haiti, skicka ett sms till något av dessa nr:
RödaKorset, Expressen: smsa "AKUT" till 72 900
Sos Barnbyar: smsa "SOSHAITI" till 72 930
Läkare utan gränser: smsa "LIV" till 72 900
Plan Sverige: smsa "Haiti" till 72 910

För att skänska 200 kr kan ni smsa "Haiti" till 729 30 (Hoppets stjärna)

CREATIVE THOUGHTS

Känner mig alltid så kreativ när jag börjar bli trött. Sådär som att jag tror att jag kan sy och designa men när jag tänker på det morgonen efter pustar jag ut för att jag inte försökte sätta mina kreativa tankar till verket!

Jag och Ingrid har haft ett par kreativa dagar på somrarna i Raggen. Faktiskt fick jag till en blå kjol. Jag sydde och jag och Ingrid som diskuterade designen. Den kjolen har jag till och med använt.. en hel gång! Jag kanske inte är så pjåkig om jag skulle öva lite!

Faktiskt är jag fruktansvärt sugen på att utöka mina individuella val i 3an och läsa något med design. Fast vet inte hur jag skulle lyckas i och för sig. Just nu är jag ingen designmänniska men det kanske finns långt där inne. Något som murades in lite extra när jag valde spin när jag faktiskt var lite sugen på design fast hellre ville läsa en bredare linje. Det kanske kommer fram om ett par år när mina klädkollektioner visas upp på någon catwalk i paris eller så! Man kan ju alltid hoppas!

Dags att falla in i skönhetssömnen. Det var ett tag sedan känns det som!

Här kommer kjolen, för att skryta lite.. Som vi ser är det kundvagnsdansen som dansas, gudars vad roligt!

AFFÄREN

En liten vistelse på affären idag gav mig ett par nya kärlekar. Men än kan jag bara drömma om dem eftersom jag helst inte vill ha mer utgifter än inkomster och mina inkomster är ju precis som förut inte mer än studiebidraget..

I alla fall. Spanade in en mycket fin men enkel svart klänning. Glansigt tyg gör den lite extra fin. Något som passar min garderob som handen i handsken! Hittade även en underbart mjuk och fin mörkblå oversize kofta. Dock fanns den bara i xs och xl tror jag, skulle velat haft m för lagom oversize! Sist men inte minst hittade jag ett par ljusa, mjuka jeans. Det där mjuka gjorde dem underbara. Inte sådär hårda och jobbiga som vissa tighta jeans kan bli. Problemet med dessa brallor var att myntinkastet skulle få se lite mer dagsljus än nödvändigt. Även fast det kanske är skönt med frisk luft ska man väl spara omgivningen med den utsiktet.. Man vill ju inte äckla i onödan!

Om ni undrar är dessa tre vill ha-plagg från billiga mådagen. Ett märke som gärna får tränga in i sundsvalls butiker lite mer.

Antar att dem som planerar sundsvalls butiker läser detta. Så till er: Ta Monki till centrala Sundsvall, fixa en lokal bredvid med Weekday och gärna ett litet krypin som bara har Cheap Mondays plagg. Skulle göra mina shoppingrundor lite dyrare!

Och förresten. Har hittat en mycket passande tygpåse med cheap mondays dödskalle på. Har endast sett den på bild men kände hur den ropade "maria!"

NYÅRSLÖFTET

Känns bra att jag valde ett nyårslöfte som inte är i stil med "börja ett nyttigare liv". Speciellt inte när jag just nu har smällt i mig en gigantisk portion banana split. Jag är dålig på dedär med att vara nyttig. Slinker minst ner en kaka per dag. Men än så länge klagar jag inte, kakorna har inte lärt sig att fastna runt midjan eller höfterna än så ett tag till kan jag mula kakor som en annan mular frukt. Blir väl andra bullar om ett par år. Kanske jag som blir bullen rent ut sagt.. Nej, före det ska jag stoppa mitt sötsug!

Nu förstår jag att alla, precis alla undrar vad jag har för nyårslöfte! Eller hur?? ÅÅÅ, ni vill verkligen veta och bara för eran skull ska jag berätta!

*Trumvirvel*

Bli mer allmänbildad! Gudars, jag måste få koll på världen. Idag har jag löst sundsvallan och expressen, gudars vad duktigt! Hörde om det där med Haiti idag med (två dagar sent jag vet..) , fruktansvärt hemskt, galen natur vi har. Hade jag inte läst tidningen idag hade jag missat det.

Idag kände jag hur Jack ville mosa ansiktet på mig när jag klämde ur något fruktansvärt fel på geografin. Något om Sveriges sista krig. Själv nämde jag ett krig som sverige inte ens deltagit i, tydligen var det helt fel århundrade med och faktiskt var det inget riktigt krig utan bara ett uttryck om jag förstod det rätt. Jag som tyckte att kallakriget passade in på kallasverige, men icke sa nicke.. Tur att det inte var historia lektion.

Nej fy vad långt det blev. Adjöken!

LIFTARN

Eftersom att jag inte hade koll på att bussarna bytt tider spatserade jag hemifrån min vanliga tid. 50 meter ifrån hållplatsen ser jag bussen komma och lägger benen på rygger och kommer precis fram till bussen, som stannar? Nej, det gjorde den inte! Jag sprang längst sidan av bussen och knackade, skrek och vinkade men bussen fick tydligen upp farten lite snabbare än mig och åkte vidare utan mig som passagerare. Skit-Emma Sjöö som så fint ser mig springa vid sidan av bussen tyckte hon satt för långt bak för att be busschauffören stanna, älsklingtemma!

Kände verkligen för att lägga mig ner på vägen och dö men före jag hann sätta min plan till verket kom en räddare i nöden. En tant i en bil som så snällt plockade upp mig när jag liftade lite fint genom att vinka som en idiot.

Funderade skarpt på att lifta ända till stockholm men damen skulle tydligen inte längre än till kvissle och längre kom inte jag heller. Eller jo, till stan då..

Dags att ta mig hem till en säng, känner att ögonlocken är tunga redan nu. Kanske en liten tupplur först och sen en snabbis med plugg?

MODEKUNGEN

Om pengar växte på träd skulle jag bland annat införskaffa mig dessa:
Allt från modekungen

KNÄSTRUMPOR


Bilder : shopalicious

Tycker knästrumpor är riktigt snyggt över ett par tunnare strumpbyxor eller bara som på bilden!

Känns som något jag vill klä mig i men vågar inte riktigt. Känner mig trygg hemma framför spegeln men inte längre! Nej men har ett par knästrumpor som ligger och väntar på rätt tillfälle, möjligtvis när det blir lite varmare!

TANTGYMPA

Om cirkus en timme ska jag bege mig ner på byn för lite step aka tantgympa. Inte så lovely som det är när man är i full gång med träningen. Nu har jag inte rört mig på längre tid än jag vågar räkna till. Nej kanske inte så farligt men nån vecka före jul sådär. Jag som skulle varva knäckätandet med att simma och gymma. Så blev det inte. Istället pressade jag i mig ett par knäck för mycket och lite motion för lite. Men faktiskt så bryr jag mig inte ett skvatt, känner till och med för att skippa träningen ett par veckor till.

Undra om det möjligtvis är latmasken som börjar bygga bo?! Och mask vill man ju inte ha så lika bra att leta fram träningskläderna snart och börja peppa för....träning. WIHO!

Slutar jag med träningen helt kanske jag ser ut såhär om ett par år..
Tur att jag är lite tanig under hakan i alla fall så att jag inte tas för pelikan när jag blir gammal, jävligt tur måste jag säga, (möjligtvis en gnutta ironisk)..!!


SLITNA JEANS


Förstår inte varför jag inte hittar ett par slitna jeans som är snygga. Dessa två par från gina är dem som ändå ser bäst ut. Men förstår inte poängen att inte slita dem något alls bak?!

Har hittat flera andra slitna jeans som är så galet fult slitna. På dem syns det så väl att det inte är egen slitet. Enligt mig är det det som är snyggt, att det ser ut som man slitit dem själv. I alla fall får det inte se för tillgjortut.


DAVES RUMPESTUMP


Satt och bläddrade bland bilderna när jag hittade denna från en liten tillställning hos Amanda i somras. Spana in Daves rumpa, sådär kurvig har jag aldrig sett honom förut! Viktigt att notera känner jag..

Annars har jag spenderat min kväll med godis, ölkorv och Johan Falk. Istället för glass i stora lass blev det ölkorv i stora lass. Och kryddig sådan, bränner lite lätt i magen!

Dags att sussa, see u.

OUTFITS

Måste säga att jag älskar bloggar med sköna outfits. Det hjärtakrossande är att jag inte har råd att utöka garderoben för att klämma mig in i samma outfits. Det lyckade är att man i alla fall kan inspireras och drömma sig bort ett par sekunder.

Det finns bara så himla mycket plagg jag verkligen vill ha i min garderob. T.ex. ett par slitna ljusa jeans, ljusa jeansshorts, solglasögon, skinnhandskar, en ny skinnjacka, en snygg vår/höstjacka och fortfarnde har jag inte fått tag på en leopardmönstrad blus. Vet precis hur den ska se ut men ingen som verkar vilja producera en liknande..

KOSING

Galet vilken perfekt lördag detta precis blev! Tog min in på internätet och kollade upp om bankkortet skrapade på botten men till min förtjusning är det galet mycket tvärtom! Faktiskt är det så bra så att det är 1000-lappar mer än före alla julklappsköp och onödiga köp till mig själv. Och inte är det jag som stoppat in dem lapparna.

Hoppas bara på att det inte knappar på dörren nu i dagarna så att jag får besök av en bankman som vill ha min vinst tillbaka. Måste vara någon som stoppat in dem fel. Men det gör inte mig något! Dem ligger nog bättre där dem ligger nu! Kan räkna det som att någon bjuder mig utomlands. Galant!


En fin bild från när jag somnade i soffan för ett par år sedan. Fråga mig inte hur, men tog ett tag för nacken att återställa sig.


Draft: Jan. 8, 2010


Galet skillad jag är på att ändra bilder som ni ser!

VADDERADE TROSOR

I dagens samhälle räcker det tydligen inte med vadderade bhar för större bröst utan nu ska även rumpan se fylligare ut. Och hur fyller man då ut rumpan? Jo man köper vadderade trosor..! GALET! Kan bara inte vara bekvämt. Borde korvla sig under jeans eller något liknande. 

Men är man nu sugen heter dessa Magic Pulp och kostar runt 399 kr!
 
Faktiskt ser det ut att bli skillnad :

SPIN08B

Har ett par bilder från skoldagarna. Jag är ett fan av fula bilder men vågar inte lägga upp alla. Finns ju ett par supersöta på Lisa men lika bra att hålla sig väl med henne! Gillar även Davids "riktiga smile" bilder. Och bilderna på Jack är väl också..söta?!

FELSMS

Jag och mina spinare ägnade några dagar före lovet med att roa oss med felsms.com. Faktiskt var vi även så roliga så att vi skickade "felsms" till varandra. Roligast ever! Lite kul var det faktiskt även fast man visste att det var meningen. Men roligt att se vad man kommer på för fult!

Nyss blev det extra roligt med felsms när min syster berättade att hon fått ett felsms för någon dag sedan. Tänkte först att det var några som körde smsroulett men verkade inte vara det.

I alla fall så löd smset såhär: " Har en dildo i röven, tackvare min flickvän! Fan vad ont "

Hade smset varit skickat från mig hade jag klämt till med att jag spelade smsrolett istället för ett "oj, skickade fel". Även om jag bara skickat fel, det är det ju ingen som vet!


GISSA ALKOHOLHALTEN

Vem är:
-nykter?
-full?
-fullare?
-fullast?                                                                   Härligt med klassfest!

KLASSFEST

Mot Alnö för klassfest/filmkväll. Hörde att vi skulle se Paranormal activity, jag som redan sett den men jag kan väl störa alla andra eller något annat skoj! Nej men det blir nog bra. Har faktiskt en mysig klass så vi brukar kunna ha kul ihop. Har förresten ett par bilder på the lovely class som jag kanske slänger in någon dag.

Dags att putta ut bilden och bege mig mot bussen.

MONKI

Fick med mig både kjol och linne från Monki igår. Mycket bra, synd att Monki inte finns i stan. Gillar deras kläder även fast stor del är lite konstiga. Fast jag tycker konstigt är fint, men inte på mig!

Fick även en liten kuvertväska från syster idag. Mycket bra, rött är fint! Hon har även införskaffat två stora kuvertväskor, en röd och en svart. Känns som att jag kommer tjuva en då och då när man får stoppa undan tjockjackan. Passar inte riktigt ihop.


MITT EGNA FÖRETAG, WHERE ARE U?

Nu när tröttheten börjar smyga sig på har jag fått ett galet sug efter att starta ett eget företag. Hört på maken. Inte för att jag har någon idé alls om vad jag skulle ha för företag men det är just det där att jag vill ha ett eget företag. Det var i och för sig mycket roligt att göra armband med Olivia förra jullovet, kanske skulle jag sitta och knåpra ihop smycken hemma att sälja. Men med vilken fantasi då är väl största problemet. Den där ute med samma sug kan ju slå en pling så kan vi arbeta ihop..!!

Har även ett litet shoppingsug. MQ tillfredsställde mig tydligen inte tillräckligt. Kanske just därför jag behöver ett eget företag så att jag fyller plånkan med lite kosing. Eller skaffar mig ett vanligt jobb, men palla jobba? Nej! Ett eget företag är ju inte alls samma sak som att jobba, det är säkert bara ännu jobbigare..

Störta suget bör vara sovsuget. Men som det känns nu är det putsveck. Det kanske kommer om jag kryper ner under täcket.

Skönhetsömnen väntar, böj kamrater!

INTE ALLT FÖR FUL DEN DÄR MOSSAN

KATE MOSS


3 JANUARI

Imorse blev vi utsparkade från sängen runt 8 för att bege oss mot MQs rea. 50% är inten helt fel måste jag säga. Fick med mig ett par överdelar hem. Inte helt pjåkigt och inte blev jag ruinerad heller! Dock var vi inte ensamma på MQ så värmen och köandet blev nästintill olidligt, men vad gör väl det?

Väl hemma efter galen shopping (!!) var varken jag eller Johan piggare än någonsing. Tvingades till en liten runda med dogster men sen har det varit degning på galet hög nivå. Faktiskt gjorde vi även något som jag inte får berätta vad det är för Johan. Vet inte om han tycker att det är lite pinsamt att leka med barbie elller nåt. (skämtarn..)

Nu har karln övergett mig för hockey ett par km bort så ska nog plocka fram lite snarr och dega lite till! 


Ett par bilder från en perfekt sommarkväll. Det är inte allt för långt kvar nu!

VODDLER

Som den teknikgalna människa jag är måste jag alltid ha det nyaste inom teknikens värld, eller inte. Men faktiskt kände jag ett litet sug efter Voddler så faktiskt har jag skaffat det. Har inte tittat på någon film än men det verkar ganska bra. Eller troligtvis kommer det i alla fall att bli bra när det blir lite bättre utbud och så! Hoppas det blir lika bra som spotify. Älskar voddler idén, precis som spotify fast med film istället. Galant!

AVANCERAD BILFÖRARE

Som den avancerade bilförare jag är begav jag mig ut mot birsta idag för lite av varje. Dock inte som en vanlig bilförare utan var tvungen att ha mamma i andra framsätet och den gröna skylten bak. Men faktiskt dröjjer det inte så fruktansvärt länge tills jag får ta en tur helt ensam, till och med utan skylten! Om kunskaperna tillåter det vill säga.

Börjar redan nu fundera på om jag blir en surkärring i trafiken när folk som ska släppa fram mig inte gör det och när jag släpper förbi folk och dem inte tackar. Blir så himla arg och kallar dem idioter varje gång.. Idag var jag till och med gangster nog att peka långfingret för 4 stycken. Fast pekade så att dem inte skulle se, det kan ju vara olagligt..! Men nej, vuxna människor är inte så jävla begåvade alltså och jag fattar inte varför så många bara tänker på sig själv när dem kör och inte bryr sig om att släppa fram andra. I D I O T E R, man kan tänka på andra. Det skulle fungera så jävulst mycket bättre då, men det verkar inet alla förstå! Och jag som inte ens har körkort har redan lärt mig hur man gör och varför..!

Jag ska bli en exemplasisk bilförare. I almost promise!

NYÅR

Hade mig en trevlig kväll när vi klev över till 2010. Spenderade tiden i Pontus stuga på Alnö med lite människor som jag egentligen inte känner så bra men det gjorde inget! Bastade, rullade i snön, åt, dansade, gjorde facebook-quiz på papper, kollade på raketer och hade det mycket trevligt!

Här kommer lite bilder från tillställnigen. Fler lär dyka upp på faceboooook.

RSS 2.0