sommarplåga

Min nya blivande sommarlista på spotify är inte ens värd att starta eftersom jag inte kommer på en enda låt som bara får mig att tänka på sommar.
Vart är årets sommarplåga? En såndär låt som man egentligen hatar men ändå kan utantill och som ständigt spelas i bakhuvudet utan att man ens hört den de senaste veckan.
Snälla ge mig en låt att hata men ändå att älska.
Ge mig även några sommarlåtar som inte gör en galen.
Sommarmys låtar att fylla min sommarlista med är vad jag önskar mig nu.
Snälla

bad bloggning

Ett tungt jobb och grymt väder är ingen bra kombination för en toppblogg som min men vem avlider av sådana småsaker? Förhoppningsvis inte alla mina trogna läsare!

Kan fortsätta som jag gjort  i 2 veckor att berätta hur långt det är tills jag bli fri från ogräs. Nu börjar det ändras från lång tid till kort tid. 4 ynka dagar och visst fasiken njuter jag av bara tanken på att slippa kliva upp före tuppen.
Även fast jag jobbat har jag spenderat mer tid med mitt mysgäng än på länge och det känns bra!

Några av herrskapet boysen, men inga bilder på mina flickor!
Skaka inte på Marcus, risk för att hjärnan rinner ut..

stekt

Idag var värmen olidlig för oss ogräs rensare, kanske för vissa av er andra med. Än så länge har det bara varit "ge mig sol, ge mig sol" hela tiden men idag tog det verkligen stopp. Sol är skönt och underbart men inte när man tvingas stekas 8 timmar utan skugga i skyhög värme. Jag skojjar inte, vid vissa tillfällen och platser stektes vi verkligen.
Hamnade på ett äldreboende och bjöds på saft av en av gubbarna, himla söt karl. Fick oss ett gott skratt flera gånger. Gamlingar är väl för söta!
Nu skriker duschen för högt..
Ska pallra mig iväg till en trevlig kväll med delar av mitt gäng.
Imorgon vid lunch har jag jobbat hälften av tiden, varför ens bråka?!

"Jag är livrädd för att leva
Och jag är dödsrädd för att dö"

närmare nudisternas klädstil

Redan 08.00 kunde man kunde man börja ta sig ett par steg närmare nudisternas klädstil här i njurunda. Vädret höll sig kanon hela arbetsdagen och bara att tacka att man inte är så cool så att man hänger närmare den centrala delen av staden eftersom de duschades av rejält regn fick jag höra.

Linda du underskattar både njurundas värme och mina pigment som ger mig min starka brunfärg.
Förresten, pyttsan på att du gymmar!


20 juni


Vad fasiken har hänt egentligen. För ett par år sedan var sommaren mycket tidigare och sista veckorna i skolan var riktigt varma och det var riktiga sommardagar. Nu har det redan gått en vecka av sommarlovet och inte fasiken känns det som riktig sommar inte. Vart är värmen? Just nu skiner solen lite men det är inte sommarvarmt.
Näe, nu får sommaren ta och komma. Hörde att det skulle vara finväder till veckan och jag hoppas verkligen att det stämmer!

visdomstand?

Ett litet sår längst in i munnen där en kommande visdomstand ska komma har oroat mig flera dagar. Det har inte försvunnit än och jag börjar fundera på riktigt om det ändå är en visdomstand som fått för sig att ploppa upp. Vet att jag kommer att få alla fyra men inte när och jag vet att jag inte har plats för någon av dem så de ska plockas ut när de väl dyker upp..
Det man hört om visdomständer är ju inte direkt att de plockas ut utan problem och utan smärta. Aj, aj aj..
Ska inte säga att jag har tandläkarskräck men jag har heller inte börjat fundera på att besöka tandläkaren själv utan mami fastän jag hunnit fylla 17. Faktiskt oroar jag mig för varje tandläkarbesök. Även om det på pappret står att det ska ta 10 minuter vet man ju aldrig om de kan få för sig att borra eller dra något.
Mitt nästa besök är inbokat och det ska ta 10 minuter.
Kommer kanske att gå därifrån med ett papper som säger att min söta lilla tand ska skäras ut.
Behagligt.
Jag längtar.

Förresten så säger min mamma att jag har blivit brun. 32 timmars utomhus jobb är gjort och en himla massa återstår. Men är jag brun så känns det genast bättre!
Det här är ju smågodis, 2 veckor kvar bara!

bilder

Bilder från skolavslutningen, inte många men bättre än inget!
För er som jag berättade om fetfläckarna så är dem borta!

Arbetsdag 2 avklarad!

Min kropp ömmar men tänker man på pengarna är det kanske värt det.
Imorgon packar jag ner shorts, linne och par brillor som skyddar ögonen mot sol så jag slipper bada i svett och kisa ihjäl mig! Än sålänge har jag jobbat med långkallingar och fodrade byxor + vindtät jacka, underjacka och långärmad tröja som åkt av och på beroende på solens humör. Är det här verkligen junI? Jag är mer påpälsad nu än en heldag i fjällen. Lite överdrivet, men inte mycket.

Nya erfarenheter inom bilkörandet har fixats idag. Körde genom ett parkeringshus med felplacerade stolpar. Svårt! Jag gjorde det utan problem. Duktig jag är!
Mötte vägarbetare på hemvägen, dessa fick dock dra in tårna när jag rääsade förbi. Oj oj!


jobba jobba jobba

En arbetsdag avklarad, 13 återstår. Längtar till sista veckan när man kan börja räkna ner dagarna istället för upp som jag gör nu. Skönt att vi delades in i två större grupper iår istället för två och två som ifjol, behöver aldrig vara ensam nu och fler att prata med! Dessvärre har vi alltid en handledare med så det bli ingen sovpaus iår som vi lyckades fixa ifjol.
Mina händer och min rygg smärtar av ogräsrensning. Blir nog mer biff av ogräslyftning än av att lyfta skrot! Slutar på 120 timmars ren muskelbyggning efter dessa 3 veckor.
Min kväll är snart slut, mitt sommarlov har inte börjat än.
Det känns som att man får längre sommarlov om man jobbar 3 veckor kom jag på idag eftersom dessa veckor går segt för oss arbetare och inte er andra.
Det känns att man inte har sommarlov när Niklas springer runt och halvsjunger "jobba, jobba, jobba". Likadant som ifjol.

14 juni

Fick nyss en underbar lycklighets känsla som varade en millisekund och sa " fan va kul, jag ska till barcelona" en sekund senare kom ja på att det ska jag visst inte. Lurad av mig själv, känns tungt.

"I´m walking on sunshine", om det ändå vore så trevligt. Själv ska jag ligga på knä i blöt lera 8 timmar imorgon. Kanske bör man tänka på refrängen. Men vafan, mamma har fixat en film och jag har kirrat en halvmeter påse med bacon snacks. Ganska uppenbart om vad som känns bäst nu, imorgon hade nog andra valet känts bättre.

idioter

Kollade på ett av klippen som gjorts om Therese Johansson Rojo efter att hon blev mördad av en jämngammal kille och hans tjej för några dagar sedan.
Blir så fruktansvärt förbannad på folk som sitter och kommenterar elaka saker om människor som inte ens lever längre. Väldigt många kommentarer som var fruktansvärt onödiga t.ex. "Hon bad om det.",  "Tack före lite avbetning i fjortis populationen.", "Blev du rapad i analen också? Jag äger fan denna kanalen, skojja inte.".
Jävla idioter. Det är inte fjortisarna som ska plockas bort, det är ni.
Blir så fruktansvärt arg. Förstår inte hur folk kan vara så respektlösa.
Sedan förstår jag inte hur fasiken killen tänkte när han mördade Therese för att hans tjejs skull.
Nä, fy fan..

R.I.P. Therese


marabou sommar

Och vem har smakat marabou sommar?
Jo precis, jag!
Inte var den så god som jag trodde. Besviken. Torkade jordgubbar slår ju inte färska. Blev riktigt sugen på färska bobubbisar nu, supergott och somrigt!
Näe, ska det vara marabou kan det gärna få vara med helnöt eller den andra nötsmaken som jag inte kan stava!

Sicken bloggerska jag är idag känner jag. Har massvis att säga känns det som.
Nu ska jag ta en riktig skönhetssömn så man håller sig pigg hela morgondagen och ända in på småtimmarna!


komsi sommar

Imorgon är ju en såndär dag man vill vara extra sommrig på då kan det ju vara fint med bara ben. Men då tackar vi de underbara väderprognoserna, inte fasiken ser det ut att bli sol och värmerekord inte.
Ska jag skippa leggings som jag vill, lyser trosorna igenom klänningen insåg jag nyss. Gud så underbart. Bäst att skippa dem med, tufft.

hej gud

Hej Gud, ska vi kompromissa? Om jag tror på dig imorgon så ger du mig sol och värme hela dagen?
Du förstår, det blir så mycket lättare om vi slipper frysa stjärten av oss när vi vill vara lite finklädda. Jag är sugen på att gå ur 1an barbent och äta min första mjukglass för året och det vill jag inte göra i spöregn och blåst.
Tack på förhand.


thoughts

Jag har funderat å kommit fram till att jag inte är riktigt bra på någonting, ingenting sånt där roligt som man vill vara bra på. (Fast jag överlever)
Typ sport, absolut inte min grej och jag är lättskrämd och bollträdd. Gymnastik kan ja ju lite, men jag är inte sådär bra liksom. Skulle vara himla roligt att kunna sjunga, men det gör jag inte ens för jag vet hur hemskt det låter, eller jag gör det i duschen, enda stället det låter perfekt!
Instrument skulle jag gärna kunna spela, men gitarr-spelandet gav jag upp tidigt eftersom det gick rakt åt skogen men en trumvirvel har jag fått till en hel gång!
Blir faktiskt lite avis på folk som är riktigt bra på saker, fast jag blir glad för deras skull med!
Jag är riktigt bra på att vara Maria och det är jag ensam om, har jag tur så räcker det, och i slutänden är det kanske det man tjänar på att vara bra på.

Life is wonderful

9 juni

Min skönhetssömn som skulle vara till halv 10 avbröts redan halv 8 av snickarna idag igen. Kravlade mig upp, blinkade sådär supergulligt till snickarn och sa att jag skulle vilja få min dataskärm uppsatt på väggen. Det var ju inga större problem tack och lov. Ikväll kan det alltså bli film från en behaglig ställning i sängen, som jag har längtat!

På bussen stoppade busschuffören mig och utbrast "det var en jävla bibel dedär" och tittade på min underbara bok. När han såg att det var flickan som lekte med elden så lös han upp, blev lite exalterad och berättade att det var en underbar triologi dedär böckerna. Jag nickade instämmande.
Fler glada och trevliga busschaffisar tack!

old pics

Har tittat på gamla bilder och jag tror jag blev glad. Vad mycket roligt man har varit med om egentligen. Ska pumpa fram bilder från roliga händelser någon gång när jag kommer på det.
Hittade bilder på mig själv, kanske inte de finaste men jag fastnade för dem av något annat som jag inte vet vad.



Nu ska bissingarna borstas, natti


8 juni

Jag har så mycket jag vill pryda mina vita tomma väggar med. En stor ljuslyktscirkelpryl ligger i garderoben, drömmer om att en stor snygg klocka och en massa underbara bilder på tillfällen och personer som bara gör att jag vill skutta omkring av glädje ska upp samt några snygga tavlor hade jag tänkt. Problemet är att jag inte har en aning om vart jag vill ha dessa saker. Det löser sig nog så fort jag börjar. Men det gäller ju att "få tummen ur arslet" som mamma säger, för mig har nog hela handen suttit fast för länge.
Hittade en underbar klocka idag iallafall, en stor vill jag ha.
Kanske en start. 
Dock inte köpt, för dyr.

älska det man hatar

Överdrivet så svor vi oss galna på snickarna imorse för att dem väckte oss med buller och inte lät oss somna om. Men fasiken vilken tur det var att dem gjorde precis som dem gjorde eftersom jag ställt klockan på 1 timme försent.
Ouf, man kan visst älska dem man hatar vid vissa tillfällen.
Den här veckan älskar jag skolan som också brukar kunna vara lite hatad ibland.
Och vädret, där har vi kärlek!

JJ

Blev inte så extrema bilder på Linda igår tråkigt nog men tur att man har Jack. Ännu bättre att han inte läser min blogg och får se det här.
Fast nu såg jag att bilderna inte var så extrema och många som jag hade för mig. Tråkigt, men bättre än inga alls.
 

kalas

Jag är så underbart glad och nöjd så att jag nästan både rodnar och svettas! Mår så himla bra bara för att jag nog gjort mitt bästa arbete i historian och fixat ett kalasbetyg.

Ikväll vankas det kalas hos Jack och jag ska firas! Kan nog bli en trevlig tillställning, Linda har fixat fina bilder på mig som visar min bästa sida. Ännu finare bilder kommer tas ikväll kan jag lova!
De finaste på linda kommer hamna här som tack för hennes bilder på mig.

Har hört att det bara är 1 vecka kvar till lov nu


not good

Det som inte görs så ofta kan man inte vara bra på, jag har två resultat.

1. Fyller man bara år en gång per år kan det lätt bli fel. Sista året jag hade flytande materia i närheten. Aldrig mer vaser med vatten och flaskor med läsk, fy, det kan bli blött och kladdigt.

2. Blodiga ben, underbart och fint. Iallafall mjuka och lena. Kan man leva med en avskalad hälsena? Hoppas hoppas.
 "Den som vill va fin får lida pin" Och visst stämmer det.

17

Titt på tusan. Vipps så var mina sista minuter som 16-åring slut och helt plötsligt är jag en flicka på 17 försommrar.
Oj så roligt. Njaa.
Om sisådär 15 timmar är jag fri från plugg, endast en enkel matteuppgift kvar då.

Man kanske skulle inta ryggläge och få sig några timmars sömn för att trevligt vakna upp av grattissånger och fika på sängen.



veckans blogg?

Är med i en bloggtävling för första gången, kan ju behövas kanske.
Förstår att ni alla delar samma åsikt om att min blogg bör bli veckans blogg, jag förstår er!
Min blogg behöver stöd, rösta här!
(Efter att ni har klickat på "här" kommenterar ni att domdom.blogg.se är en himla bra blogg, för det stämmer, eller hur!)
min framtid är i era händer.


somrig marabou

Åååå, hörde att det nu finns en ny Marabou som heter sommar! Och vad innehåller denna somriga läckerbit om inte jordgubbar! Låter underbart gott! Sugen till tusen blev jag. Dock är det limited edition, bör köpas snarast!

RSS 2.0