önödigt med lov

Känns verkligen jätte skönt med en veckas lov nu, men ändå vill ja ha nån vecka till me skola och få lovet lite senare. Älskar när det är såhär lugnt i skolan, är det så här ja inget emot skolan. Rätt kul på nå sätt. Men när man har prov och inlämningsuppgifter upp över öronen vill ja inte ha nå annat än lov. Just därför kan ja vänta me lovet någon vecka, är inte tillräckligt less nu, känns onödigt med lov faktiskt.


för många idioter

Höll på och jobbade med  mänskliga rättigheter i skolan nyss och jag valde sexhandel. När jag läste om vad folk tyckte om prostitution så svarade en kille att kvinnor kan få förstöra sin kropp genom prostitution eftersom män förstör sin i boxningsringen. Riktigt smart man dedär, idiot. De flesta väljer inte ens själv att hamna i prostitution och det går inte att jämföra det med att förstöra sin kropp i en boxningsring, de väljer folk själv att göra. Usch vilken idiot, och sånna finns det verkligen för många av..

Hellre ful och underbar

Utseendefixeringen är alldeless för stor. Det skulle vara så skönt om folk inte behövde vara så snygga hela tiden. Det är tråkigt att så många klagar på småsaker om sitt utseende, det är oftast bara någonting man själv ser som något fult. Ska inte säga att jag inte klagar, för de händer ibland.
Alla kända människor som vi ser som perfekta, vadå perfekta? En lång och smal modell, hur många av oss ser ut så? Och alla andra kändisar som är så himla snygga och har det perfekta utseendet. Vem har kommit på "det perfekta", jag skulle vilja slå den personen hårt på näsan.
Varför klagar vi på för tjocka lår, för små bröst, för stor näsa, för korta ben, för stora fötter? Det finns andra som har riktiga problem som hemska sjukdommar eller som lever i ständig misshandel, dom har det mycket värre.
Världens vackraste och mest perfekta tjej kan vara så himla korkad och elak medans en riktigt ful och sne person kan vara så himla underbar, jag är iallafall hellre lite fulare och lite mer underbar. Varför ser man inte det underbara först för? Personligheten spelar mer roll än utseendet för i slutet bli vi alla ändå gamla och fula, om man får säga så.
-M

RSS 2.0