31 oktober

Vaknade av att Isak stormade in i morse och nu har han åkt hem igen efter ett antal timmar. Har spelat lite kort, lekt kurragömma och städat allas akvarium på Happy Aquarium, även köpt lite fiskar som han tyckte var himla roligt. Han var även himla sugen på att visa en fin lövhög han samlat ihop här ute men snäll som jag är kom jag med så många bortförklaringar att han inte orkade tjata mer.

Ikväll blir det halloween partaj. Får väl se hur klädseln slutar, blir nog av att stoppa in draculas tänder, hittade inte det andra jag skrev att jag hade så blev inte allt för svårt att välja. Lite rött läppstift runt munnen så har man väl fixat läskigt blod med. Ouf..

spring i benen och blod

Har en hund mer spring i benen än ett barn? Tänkte, dem har ju dubbelt så många ben.. He-he

Hittade en stor blodpöl i skogen i dag förresten. Någon som saknar någon?!


halloween

Imorgon står halloween-fest på schemat. Största problemet är väl vad man ska klä ut sig till. Ett riktigt stort problem faktiskt. Har bara ett fåtal läskiga grejjer hemma, bland annat en djävulsk gaffel (eller vad det kallas), en blodig kniv, några screem masker och en häxhatt. Känns som hatten är det läskigaste. Har förresten ett par drakula bissingar med. Ouf, fy vad läskigt!?..

Nej man kanske skulle göra det enkelt som många i usa, skippa kläderna och bara strosa runt i underkläder. Varför inte liksom?! Känns som min grej. Kan ju svenska till det lite med den blodiga kniven eller drakula tänderna så kan jag sprigna runt som läskig hora. Kalas, problemet är löst..

Nej fy, jag har stora problem faktiskt. Någon med bra idéer där ute?

Var ganska läskig som ung på halloween i alla fall

världen är galen

Igår kväll blev det degning hos larsson med gänget. Mycket trevligt. Såg på Paranormal Activity, någon film om typ spöken eller demoner. Är inte så haj på sånt där. Tydligen ska den vara sann och så, att det är den riktiga inspelningen från ett vanligt par typ. Men det tror jag vad jag vill om.

Nu, tv4 fakta om nån tjej som var självmordsbombare och någon tjej som dog i bombdådet. Det här med martyrer förstår jag inte riktigt. Förstår inte poängen med att döda sig själv och en massa andra för landet. Men det verkar som vissa förstår det synd nog.  Eller förstår och förstår, dem tycks väl kanske mer förstå.

Nej, världen är galen.

home sweet home

Hemma från huvudstaden nu. Blev ingen lång tripp men ganska lagomt. Hann spendera pengar och det är väl huvudsaken!

Känner mig som en riktig kvinna nu. Har nämligen införskaffat mig min första "riktiga" halsduk. Och nu ska ni få höra på grejer. Köpte nämligen inte bara en halsduk..utan hela två stycken! Slår på stort när jag ändå är på G!

Gjorde inte så mycket mer än åt, fikade och shoppade men kände inte att jag behövde få nå mer gjort heller. Kan ju nämna weekday och + poäng åt Sundsvall när vi drar hit en sån butik.

Å nu när jag ändå är på G att nämna butiker. Letar som en ganlning efter en kort svart sammetskjol men inte ens i stora stockholm hittade jag en! Det finns verkligen ingenstans. Kanske någon ängel där ute som vet vart?

En söt bild från helgen tänkte jag säga..men det är ju lov och vardag. Tokigt.


söt som få


För att ni inte ska sakna mig alltför mycket har jag letat fram ett par gamla godingar.


Söt som få.
Ingen missade ett karate-kid där i blandingen?! Har ju även varit inne på det mer våldsamma.

Bör nog packa klart och krypa till sängs snart, ska tydligen upp strax efter 6 för att få en plats i bilen!
Ciao. typ coolt.

mot stockholm

Inte många timmar kvar tills jag tar mitt pick och pack och rör mig mot huvudstaden. Efter 2 dagar av galen shopping kommer jag nog känna just som på bilden. Fattig student. Även fast bilden är tagen en dag på jobbet när man är som rikast. Men det är det ju ingen som vet..

töntarna

"Så lägg dig ner och sov, lilla syster
Bara lägg dig ner och bida din tid nu
Jag vet, du vet vad som måste ske nu
Jag tror stenhårt på din plan
Häng dom högt, häng dom högt"



Börjar falla mig i smaken. Kanske inte mer än texten. Men det kanske kommer.


saga-fallet

Saga-fallet löste sig tillslut. Damen låg och sov efter nattliga äventyr. Blir till att mysa någon annan dag istället.

Imorgon ska jag packa lilla väskan eftersom jag beger mig till stockholm på tisdag morgon för bland annat lite shopping. Känns bra att få tillfälle att utöka garderoben lite.

Imorgon måste jag hålla mig hemma hela dagen för att nån snubbe ska komma och göra något som tar just hela dagen. Känns kul. Hoppas han är snabb.

Nej, ska sova. God natt

saga efterlyses, på riktigt

Nej nu funderar jag på att efterlysa saga på riktigt. Ringer man polisen då eller?!

Har facebook-sökt henne, smsat, msn terrat och blogg-sökt damen men inte har hon gett ifrån sig ett livstecken sen halv 7. Nu vet jag inte hur jag ska göra, finns inga fler sett än att blanda in polisen. Undra om dem skulle ta mig seriöst? Hon kanske bara är en långduschare, ungefär 2½ timmes duschar är kanske vanligt för henne. Sen ioförsig nån annan gång man har hetsat och sökt har hon ju hört av sig ett par timmar senare och förklarat att hon bara somnat. Stora problem jag har nu alltså, kan ju inte sitta själv en hel kväll.. Går ju inte alls för sig.

Hittelön på saga. En bra hittelön för den ängel som får tag på damen och ber henne ringa mig!

saga saga saga

20 över 6 skulle Saga bara duscha sen var hon klar. Och nu? Nu får jag inte ens tag på damen, vi som skulle mysa ikväll! Hon ska nog få smaka på ett och annat när hon hör av sig..

Men tur att jag är kär i tetris så alltför tråkigt har jag inte haft. Och nu tar parlamentet över, sen ska jag hetsa på Sagish tills hon vill mysa med mig!

M1 / P1

SPIN08B, eller ni andra som har koll på argument.

M1 / P1- Vilket av dem är för tesen och vilket är emot. Och om det är ett argument som stärker ett annat argument vad heter det då?! Om det heter M1P2 är det då M1 som är för/emot P2?

Någon, snälla?


vintertid

Snurrade över till vintertid idag och det gjorde inte direkt min morgon sämre. Klev upp 1 och plötsligt var hon bara 12, helt underbart. Blev alltså inte en alltför sen morgon, tycker inte om när dagen försvinner utan att man ens tagit del av den. Kan kännas lite surt.

Dags att bereda sig på minusgrader på riktigt nu snart. Känner mig vinterklädd nu och ändå fryser jag, hur klarar man sig när det är ytterligare 20 grader kallare. Inte alls roligt.
Sen att det är kolsvart ute och klockan bara är 20 över 4 är väl inte heller det roligaste!


gårdagen nämns inte

Gårdagen nämner jag inte ens. Inte för min skull, utan för de andras.

hemskt, sjukt, galet, fruktansvärt? vet inte ens vad som passar bäst..om jag nu hade nämnt det.

fredag

Var och kollade på amerikansk fotboll igår, tbs mot hedbergska. Var kallt och jävligt och reglerna var jag väl inte bäst på direkt. Men man ska prova på allt. Var inte heller frukstansvärt hemskt så jag dog inte.

Tillbringade resten av kvällen i soffan framför idol och sedan bytte vi till tv4sport och vad visar dem om inte fifa10?! Helt seriöst, vilken sportkanal sänder fifa10 matcher? Galet enligt mig.


paljetter

Är lite sugen på ett par paljettshorts ungefär som dem på bilden här. Men svarta och lite längre så jag slipper springa omkring och blotta rumpen. Känns snyggt till ett par svarta strumpbyxor och ett vitt linne.
En paljettklänning skulle jag också vilja ha!

Grattis Ingrid!

Förresten så fyller Ingrid 18 idag!
Stora grattulationer alltså!
Så för Ingids skull kommer en fin bild, eller 2.


Härliga stugtider!

22 oktober

En dialogdag kvar, känns bra. Har faktiskt varit en bra vecka, lång men bra föreläsningar. En lite annorlunda teater idag och en fruktansvärt obehaglig man. Han hoppade omkring och skrek och var bara läskig, funderade på att gå därifrån men efter ett tag så visade det sig att han bara spelade..tack och lov.

Gratis kakor, bullar och saft har inte direkt gjort veckan sämre, idag var det extra mycket gotta. Hade ett par minuter själv i stan idag med före mamma kom, så smet in på ica och letade upp provsmakning. Himla gott och precis vad jag behövde.

Men nu ska onyttigheterna bort. En prommis är vad som står på kvällens schema. Kanske kan det vara bra med lite frisk luft. Hade suttit fint med min fina pälsmössa som jag inte köpt än.. Funderar även på att införskaffa min första "riktiga" halsduk. Känns tungt att vara tjej men inte äga en halsduk.. Är himla sugen på en bred, lång mörkgrå halsbonad, den som vet var en fin sådan finns kan ju skrika till.

21 oktober

Känns himla bra att det bara är 2 dagar kvar till ett efterlängtat höstlov. Olivia påminde mig också om att det bara är 2 månader kvar till jul, helt sjukt vad det har gått fort.

Har påbörjat en liten inköpslista tills jag ska till stockholm under lovet. Önskelistan har också fått sina första punkter. Känns bra, så har man kanske lite koll tills släkten börjar undra vad man vill ha. Brukar alltid tappa allt då och komma på veckan efter jul vad jag skulle ha önskat mig.

Dags att springa ner på core nu ser jag. Skippar aerobic idag, pumpade så himla hårt igår, eller inte. Men har träningsvärk och Olivia hade inte tid.

Tjopp, fan nu blev jag sugen på plopp bara för att det rimmade. Surt.


ett litet problem

Jag har sån tur att jag får ha alla mina saker i ett badrum medan mamma och mimmi får dela i ett annat. Jag som då även är så smart har två handdukar, en till mitt ansikte och en till allas händer. Meningen är då att det endast är mitt ansikte som ska torkas på "Maria" handduken som den då är döpt till, inte andras bajshänder..dom ska torkas på "Gäster".

Vet inte vad som är problemet men tydligen är det fler än jag som känner sig som "Maria" eftersom min handduk ständigt är fuktig. Förstår inte varför inte mina gäster känner sig som gäster. Kanske orkar ingen bry sig om lapparna, kanske läser folket dem inte ens.

Hur löser man då detta lilla problem? Har funderat på en bra lösning som jag tror skulle fungera. Att byta ut "Maria" lappen till "Stjärt-handduk" borde ju göra susen. Ingen skulle våga testa att torka de nytvättade händerna på en handduk döpt till något så mysigt. Ingen skulle strunta i lappen, det vågar man inte. Självklart är det inte rumpan jag ska torka där, utan fortfarande ansiktet. Borde hålla obehöriga händer borta.

20 oktober

Jag har slitit upp telefonförpackningen så nu ligger min pärla och laddas för fullt!

Olivia nämnde att jag var lat för att jag inte orkade med pump så bara för det ska jag släpa mig iväg till ett pump-pass snart! Har inte tränat riktigt på 2½vecka så det kanske ska bli skönt, men är inte ett dugg sugen. Skulle kännas bättre om det var roligt att träna, hittar inte riktigt dedära suget. Men kallar hon mig lat, nej då fan ska bevisa att jag kan!

a new phone

Gissa vem som var och införskaffade sig en ny telefon igår då? Jo precis, jag!
Känns behövligt efter all tid med min älskade sten.
Gissa även varför den fortfarande ligger kvar i lådan? Jo precis, för att jag inte är säker på om jag valde rätt färg. Fy fan vad töntig jag känner mig, ska verkligen riva upp kartongen när jag kommer hem imorgon så att det inte finns inte möjlighet att lämna tillbaka den. Alltså har jag knappt 20 timmar på att ångra mig. Pirrigt.

Nej, tönt-majsan ska sova och vakna upp till en fortsatt som består av härliga dialogdagar.
Hörde att man måste ha fina band på handen hela veckan, typ som grönalund band som inte går att ta av. Inte alltför coolt, men vem bryr sig?! Daaah..

Dessa älsklingar skulle passa mina fossingar perfekt


Endast 699 på Scorett, nån som bjuder?

19 oktober

Tittade på ett klipp på Msn video eller vad det heter, det där som kommer upp när man går in på msn i alla fall.

Handlade om en 5 årig liten kille som skjutit ihjäl en gigantisk alligator när han var på alligator jakt! Vänta lite, vilken normal vuxen ger sin 5 åriga son ett gevär för att han ska på jakt?! Kan ju skjuta ihjäl allt annat än det han ska. Livsfarligt. Är det ens lagligt? Känns inte så, inte i Sverige i alla fall. Fast här finns det inte värst många alligatorer heller. Tack och lov.

I miss these days


17 oktober

Läste nyss en text min syster skrivit till engelskan där hon skrev hur musikaliska pappa och hans släkt är och ja det stämmer ju helt okej. Men sen vad skriver damen sedan..jo att jag inte alls kan sjunga eller spela nåt instrument, till och med att jag suger på det..FUCK, så hemskt låter det väl inte?!

Jag och Johanna som skrev och spelade in låtar som barn. Jag, Mimmi och Marlene med. Har ju alltid kännt mig sådär musikalisk och verkligen kännt att jag satt tonerna rätt. Var det bara inbillning?
Känns tungt att höra.

mot mändygirl

Om en timme eller två susar jag iväg till mändygiirl för en matbit och lite umgänge! Damen har ju fyllt år så en present får väl också följa med på resan.

Kan inte annat än bjuda på en underbar bild som inte är lika älskad av alla!

Lisa, jag och Amanda fullt upp med en fin dans av något slag i våras!

anden i glaset

Vilda diskussioner om anden i glaset fungerar eller inte. Pratas om flygande strykjärn och allt möjligt som har hänt.

Fungerar det eller inte?
Jag tror inte, men har aldrig heller testat.

shoe time

En underbar sko som jag inte riktigt vet när jag skulle använda men tror den skulle passa perfekt i mitt skåp! Mycket snyggare på än på bild.

tårtkalas

Dagen bjöd på ett riktigt tårtkalas, eller rättare sagt 3:orna bjöd. Alla har väl hört "den som väntar på något gott väntar aldrig för länge" så där stod vi och köade i tid som till en riktig konsert. När det väl blev insläpp (!) så hade axeln dött 4 gånger på grund av idrottsväskan som jag kärt släpade med. Väl inne i djungeln blev det köttning på ren svenska som Emma Sjöö hade sagt.

Jag och väskan sammarbetade bra, klippte väl en 3-4 tårtätare med ett sving. Det behövdes kan jag lova för man stod som fast cementerad, kom varken framåt eller bakåt. Det tog ett tag innan man plöjt upp vägen men tog mig fram till tårtorna tillslut. Både bra och dåligt. Smakade himla bra, faktiskt för bra för att magen skulle slippa bli överfull och det var nästan så att det stod tårta ut genom öronen. Men bara nästan.


åderbråck

Sofia berättade idag att om man sitter men benen i kors (sådär som varenda människa gör) så kläms blodkärlen åt och letar sig utåt och då får man..åderbråck!! Eller hur hon nu förklarade att det gick till.

Och tänker man, åderbråck, är det något jag vill ha? Nej.
Alltså bör man hasa ner ena benet från det andra. Faktiskt så kom jag på mig själv med benen i kors just nu..
Har försökt sluta hela dagen men varje gång jag inte sitter i kors verkligen längtar jag efter det för det är så himla behagligt att sitta så och ingenting annat har varit skönt idag!

Fast egentligen kan man vällika gärna operera bort åderbråcken när dem börjar dyka upp och sitta skönt istället?

Hotel Rwanda

Ska snart bege mig till en lektion av typen historia där vi ska se slutet på "Hotel Rwanda". En underbart bra film men inte bra på ett roligt sätt utan på ett fruktansvärt hemskt och omänskligt sätt. Handlar om Hutuer och tutsier och om folkmordet i Rwanda 1994. Förstår inte hur människor kunde vara så störda för bara 15 år sedan..

13 oktober

Att dra ut tungan så långt så att man kan slicka sig i ögat. Är det en talang eller bara äckligt?!

1½ år



<3

bolivia

Bolivia har svarat på mitt mail om att göra min apu på ett barnhem där nästa höst. Och det låter som det går, finns flera barnhem som behöver hjälp men ett problem är att jag inte kan spanska!!

Just nu har jag fjärliar i magen för att jag kanske ska spendera en månad i Bolivia om mer än ett år!

Det här med att flyga själv oroar jag mig för väldigt mycket.
Marrebarre vilsen på en spanktalande flygplats känns bra. Om jag ens tar mig ur Sverige själv..

ett par bilder



klassfest

klassfest klassfest klassfest.
Vad mer finns att säga?!!
Jo, maskerad-klassfest!

Kan möjligtvis klämma in några ljuva bilder imorgon.
Så snäll är jag.
YES

älskade lindispindis

Om precis 24 timmar bör Sverige ha spöat Danmark med ett antal mål så att vi får en härlig stämning på klassfesten och inga sura fotbollsnördar!

Om cirkus 22½ timma bör alla ha betalat på biteline och vi bör börja gå hem till Lisa utklädda och fina.

Om 21 timmar börjar forhoppningsvis alla komma i rätt format och det börjar bli happy people.

Och det är här nån gång höjdpunkten kommer, dvs Linda Rudberg. Våran käran Tandis ska försöka vara med på klassfesten via....cam!
WIHO! Fy fasiken vad roligt och jag längtar som en gris!
Pepp som ett as för att agera vindruvsklase med kan jag lova!
Har börjat öva in movsen!
Nej, Linda ska nog bli bland det bästa! Våran favvo-Linda som övergett oss!

Och förresten, TWISTER! Är det någon som är villig att låna ut twister till oss spinare?!
Snälla?

poppa

Jag har väl världens mysiga morfar, eller poppa som jag alltid kallat honom.
Måste bara berätta hur söt han var en gång för lite mer än 10 år sedan. På den tiden man lekte med saltdeg.

Jag och Mimmi hade stolt bakat kakor av saltdeg med mamma. Dem liknade riktiga kakor på ett ganska bra sätt, bara det att dem luktade salt och var hårda som sten.
Och poppa då som alltid ska vara så snäll tror att vi bakat på riktigt och varit riktigt värdelösa eftersom dem antagligen smakade salt rumpa eller något likande.

Men snäll som han är tuggar han i sig en och berättar hur goda dem var så jag och mimmi bjuder på ett par till. När mamma kommer har morfar hunnit trycka i sig 4-5 stycken och hon brister ut i skratt och berättar att vi bara lurat honom och frågar hur han inte märkte något. "Dem smakade lite salt" var allt han svarade

Ett av mina roligaste minnen, blir så himla glad när jag tänker på hur mycket vi skrattade!


Fan kunde det där med mode redan då, och det där med att posa var ju inte heller några större problem!

en vän

Förresten så har jag en vän som kom med den geniala idén för att slippa låsa cykeln ute på stan. Inte för att han förklarade det så, utan han bar bara med den när vi gick genom hela in. Och egentligen, varför skulle det vara fel? Man får ju ta in barnvagnar, och cyklar tar inte direkt mycket plats eller så!
Jag tyckte i alla fall att det var kul!

Nu ska jag gosa ner mig i sängen med natur frågor, tyska glosor och tyska uppgifter. Vet inte ens om det särskrivs eller inte..

Fan vilken g33k xD (!!) jag känner mig som, he-he

fuling

Hola ni fulingar som läser.

Mitt liv som endast består av plugg just nu har förbättrats genom att jag fick höra att jag gjort min sämhälle fel och därför bör göra om mycket.. Men det var väl tur att jag insåg det i tid, har ju faktiskt en hel vecka på mig fortfarande..nuttigull och naw naw..himla kul och jag är glad.

Kan även berätta att Kent tog sig ett steg ner på min musik lista som inte finns nu när jag fick höra "Töntarna". Gamla Kent var mer Maria.

Kan också klämma ur mig min kärlek till äppelmos. Sitter just nu med ett fyllt glas och smaskar som aldrig förr. Tur att något är bra!


När drar vi på näsflöjts-fest Saga?


mitt egna fifa 10

Sitter och myser med alla älskade skolböcker i soffan just nu..samtidigt som jag bör sitta på toan istället kände jag nu när jag böjde mig fram. Blåsan är überfull för trevlighetens skull! Bra för er att veta tänkte jag!

Har gjort en av tre goda gärnignar idag. Köpte nämligen ett fifa 10..åt..JACK! Bara för att jag är så himla snäll! Nej man han ska betala imorgon. Än så länge är det alltså mitt eget lilla älskade fifa 10! Nån som vill lira lite eller? Fifakväll hos mig ikväll har jag hört! Sofia är ju nörd precis som pojkarna så hon är väl på..fast i mitt hus så är det "no geeks" och det betyder no sofia! Lär väl betyda no boys också.. och spelet är hos jack så då är det bara jag kvar då! Men har hört att jag är väldigt rolig av mig så det här bli superkul!

Om 12 skoldagar är det hörtlov för er skoltrötta. För oss andra med, eller er, jag är sådär halvskoltrött, mest less på att vi har så mycket nu.

Faktiskt måste jag, mysig som jag är kissilissa lite just nu!

Carrobarro

Sitter och sufar på allt möjligt förutom det jag ska just nu. Älskade engelska och älskade shortstory analys!

Fick nyss ett samtal från ett nr jag inte kände igen. Kändes lite spännande med tyvärr var det inte något roligare än att mina ballonger har kommit som jag ska använda mig av till maskeraden på lördag. Men det var väl bra att dem kom så jag slapp gå naken!

No more babbel, "Alice" ska analyseras!

Måste ju berätta att Carrobarro är en skön typ och min nya läsare!


those even more crazy nights


en maria mössa

Min nya favoritmössa som inte har blivit min än.
Tydligen är det en herrmössa, jag som tycker det liknar en Maria mössa..

Men 99kr på hm ska man väl kunna klämma fram.
Mamma sa att jag behövde den. För vad ska jag annars ha på de 2-3 skogspromenaderna jag kommer ta i vinter?!

those crazy nights


fotad av saga

supergirl

Det blev inget bullbak och inge parlamentet. Istället blev det ensam mamma söker, snacks och grönsaker med dipp. Inte helt fel det heller. Massagetåg är inte heller något ovanligt på våra tjejmys-kvällar!

Hade stolt hoppat i mina supergirl trosor för första gången idag och cool som jag är hasade jag ner byxorna inför Saga och vickade lite sexigt(!) på rumpenstumpen! Och vad kommer kvinnan med om inte ett hånfullt skratt, lilla blicken och "Hah, det ser ju ut som småpojks-kalsonger! Titta Olivia!"

Vilken liten pojke springer runt iklädd supergirl?! Eller har jag fel?

Nej. Som ni ser är det inte nå snack om saken om vad de liknar, den där Saga kan man ju aldrig lita på..
Fast de röda sömmarna fram kan ju få en att tveka, ½poäng till saga, resten till mig.


happy girl

Mitt humör blev precis lite bättre eftersom parlamentet sänds ikväll! Och sedan har jag sovmmorgon till 20 över 12 imorgon. Underbart!
Fast tyska uppgiften drar nog ner lite ioförsig, har inte ens börjat och kommer inte göra det idag heller! Fy bubblan!

lördag

Började kvällen igår med ett par härliga tacos på biteline med Elin,Saga och Olivia! Vi fyra har knappt träffats bara vi fyra i sommar så det var vi ju tvungen att ändra på. Och lite biteline har väl ingen dött av!

Begav mig senare ut i spöregn vidare till Diana och sedan till Johans lagfest. Hade en trevlig kväll måste jag säga! Var inte riktigt lika trevligt imorse när man skulle upp till gymnastik. Var fruktansvärt tungt att springa och jag orkade verkligen inte. Men gymnastik är alltid roligt satt det var väl inga större problem efter ett tag.

Jag och Johan gjorde även fotbolls uppvärmning och gymnastik på gräsmattan igår, eller g-mattan som Johan fint förkortar det! Var himla roligt att få leka av sig lite måste jag säga. Kände mig ett par år yngre, som i den åldern man hade alla möjliga uppvisningar för föräldrarna! Det var en härlig ålder! Är lite sugen på att åka pulka och bygga snögubbar nu med faktiskt! Får tvinga ut Johan på det i vinter så jag får visa hur bra jag är!

Ja så roligt hade jag igår!
Hade planerat bullbak idag emd det blev tydligen ingenting, lite tråkigt nu när det är kanelbullens dag och hela allt!

fifa

Sitter hemma hos Antoon, den anton som var så cool att han en gång i tiden stavade sitt namn med två o´n.

Än så länge är det bara jag och pojkarna och då blir det ju lätt att fifa tas fram, och det har hänt precis nu! Och nu ska ni få höra på grejer. Här är det inte fifa 09 som gäller utan nu har pojkarna levlat upp det hela och använder sig numera av..fifa 10! Waow! Dem är coola dem här pojkarna! Och bara satt ni vet så är det så himla mycket bättre än fifa 09 har jag fått höra!

Så ni andra fifanördar, nu vet ni!

Don't you wish your girlfriend was hot like me


snö

På lördag kväll/natt ska det komma snö!

Fy fasiken! Vem bjuder på ett par härliga vinterdojjer?

hej hopp

"Hej hopp gummi snopp" har vi ju sett Sofia skriva ett antal gånger. Faktiskt så att jag tänker på henne varje gång jag hör det. Inte för att jag kommer på en enda gång jag hört det, men jag tror jag skulle tänka på henne då iallafall! he-he..

Själv var jag påväg att skrika hej hopp hård badkarskant under duschturen igårkväll när näsan nästan slog i. Kan bero på att min lillnos inte är så liten eller för att jag tvålat in mina fötter så noga. Var iallafall millimeter ifrån att bli framtandslös, (möjligtvis lite överdrivet nära).
Nån annan som kommer bli av med framtänderna är Dave, eller David så att alla förstår. Fast hemskt att säga så, peppar peppar..
Tycker ofta att man halkar till lite i badkar. Kan ju bli livsfarligt! Tycker nästan att det blir ännu värre med en badkarsmatta, den som ska ha motsatt effekt. Ibland kan man ju undra!

Ska ta en runda till på fikabordet.
Är det mammsens stora dag så är det!

RSS 2.0