första advent

Har verkligen känts som julafton idag tycker jag. Måste vara alla tomtar, ljusstakar och doftoljan som luktar pepparkaksbak. Älskar den här tiden, älskar att få tända ljus hela tiden och inte må dåligt över att man bara sitter inne och häckar.

Drog mig in till skyltsöndag eller "julgransskyltning" som jag fick för mig att det hette! Strosade runt men frös häcken av mig, och i vilken kyla då? Känns hemskt att frysa när det inte är mer än 0-gradigt, längtar inte tills -25 graders chocken kommer. Då behöver jag en pälsmössa eller ett ide att krypa ner i. För jag menar, fryser man om rumpen när det är 0 grader ute vad händer då vid - 25.. Det är ju inte roligt att bli rumplös!

Gillade fyverkerierna som fanns i hamnen idag med förresren. Blev lite paff när det bildades ett rött hjärta i luftet, förstår inte riktigt hur man får till allt, speciellt inte när det sprängs i luften! Tydligen bildades det även en smiley men den måste jag ha missat.

Fyfarao vad jag skulle vilja åka till fjällen!
Bilder från i påskas.


marrebarre aka the princesssssss

Har tittat igenom min samling med ringar eftersom jag nu på senaste tiden har blivit värsta ringtjejen! Kanske inte, men har i alla fall bättrat mig. Problemet med mina ringar är att de flesta bara passar på "gift/förlovad" fingret. Inte alls kul eftersom jag inte tänker trycka dit en ring före någon pudding får för sig att gifta sig med mig! Än så länge har ju inte allt för många friat.. 17 år och ogift, herre gud, har man hört på maken.. (make + maka = gift, ouf vitsigt..)

Nej men får hoppas att Johan fattar poängen med detta inlägg. (Jag gillar stora diamanter!!!) Man kan ju inte vara ogift hela livet liksom..! Och jag tänker inte gå ner på knä, absolut inte. Om han inte förstår får jag ge mig ut på prinsjakt i grodform. För prinsar är väl alltid sugen på att gifta sig? Jag som är prinsessa och allt!

28 november

Tillbringade min kväll hos Amanda igår med Amanda, Kajsa, Diana och Linn. Damerna fick med sig någon dokumentärliknande film som vi hade hoppats skulle ha varit en komedi. Men så kan det gå när man inte läser ordentligt. Åt godis och kollade en bit på idol och cirkus Möller med, precis som man ska på en fredag!

Idag har jag och Johan plockat ner julsaker från vinden så snart lär julstämningen vara på topp här hemma. Försökte göra en liten jullista på spotify men det gick som det gick. Fick ihop 3 låtar.. Någon som har lust kan ju lämna ett tips på några fler!

Börjar känna julklappsstressen redan, möjligtvis dags att börja att bränna pengar snart.. Papsen fyller även år inom kort. Man kanske skulle skaffa sig ett jobb, men med vilken ork då?!

Fy bubblan. Varför växer inte pengar på träd?!

pojken som kallades det

Kollade igenom tidningen i morse för ovanlighetens skull. Stod om en 4-årig pojke som misshandlats av sin styvpappa. Bland annat hade han låst ut pojken naken mitt i vintern, hällt lim i hans öron, rengöringsmedel i ena ögat, bränt honom med en cigaretttändare, slagit honom, tvingat honom att spy för att sedan tvinga honom att äta upp det och även gjort så att han kissade på sig och sedan tvingat honom att slicka upp det.

Delar av det här hände i Sundsvall. Vissa människor ska inte ha barn. Idiot. Någon annan som känner att det är fruktansvärt likt "pojken som kallades det"? Fruktansvärt hemskt att det finns barn som utsätts för sån här skit. Fan vad arg jag blir.


pandabäbis blir skrämd av katt

Nej nu blir jag galen. Försöker hitta bäbispandan som blir skrämd av en katt på tubish men den finns inte! Sökte på panda bäbis rädd och fick upp en kvinna som födde barn, ungefär samma sak..

Nej men faktiskt, hjälp någon? Kommer inte ihåg vem som visade den eller vart. Känns som att det kan ha varit Diana, hon har ju alltid så roliga klipp, haha!

Guess what!

I mitt hus bakas det lussebullar! Luktar himla gott, tyvärr för gott känner jag. Så gott så att det resulterat i att det inte finns en enda tillstymmelse till valkar på min mage. Och varför? Jo för att deg tydligen jäser efter ett tag och desto mer man ätit desto mer gravidliknande mage får man. Och jag, jag är nog i 6 månaden ungefär men det går snabbt. Var i 5 för ungefär en kvart sedan.. Finns inte mer hud över nu. Skulle nog vara passande med en rap för att återgå till det mer normala. Fortsätter det såhär föder jag kanske lussekatter. Skoj, hoppas dem jamar.

24 november

Kan ju berätta om mina problem just nu för att ni ska tycka synd om mig lite!

För det första har jag superont i tungan eftersom jag råkade klämma den i vattenflaskan igår på något konstigt vis. Nästan så att den håller på att ramla av. I alla fall biten längst ut. Och hur roligt skulle det vara på en skala.. Hur skulle jag då kunna fortsätta som vanligt och lipa till alla jag ser. Det är ju liksom min grej, utan lipningar är jag inte mig själv..typ.

Sen har jag fruktansvärd träningsvärk på insidan av låret och typ benböjjarna eller däromkring! Och varför? Jo för att det var en hel timmes trampetthopp i söndags och sedan var jag tvungen att släpa mig till step på ego igår för att göra mitt svenska reportage. Jag ensam i en lokal jag aldrig sett. Vart lite pirrig i magen de sista minuterna om jag skulle hitta ut eller ej. Men det gick ju. Känner mig så himla mycket mer självständig nu..! Not.

Och det sista. Jag får inte alls ihop min historia. Förstår inte all gammal historia eftersom jag bara hittar fina texter på fruktansvärt jobbig engelska och tydligen är jag inte så jävulst great på engelska som jag borde. Fuck. Tur att jag kan de finaste orden i alla fall.

Som ni ser, stackars Marrebarre..


Foto med Linnea

En bild som fotades av Linnea idag. Lär dyka upp några till när hon fixat dem. Tacka för ps var det enda jag sa när jag såg en av de andra!


22 November

Ibland är jag för bra! Kom in på en blogg och började läsa och tänkte "stackare som inte kan stava." Hittade fel i så gott som varje ord och ett par rader längre ner isåg jag att det var norska. Eller jag tror det var norska. Är inte direkt bäst på språk men hoppas på att det var norska, annars är det någon som måste ha fruktansvärt stora problem med svenskan.

"Sugen?"

Nån kille på msn som kom med en liten kommentar om min visningsbild på mig och saga. Jag klämde ur ett litet "Mycket fin va?!" och fick tillbaka ett "yesbox!" Precis vad jag ville höra, för vem klagar när jag och saga skelar? Nej, ingen!

Han berättade att han var 18 och kom från göteborg och sen kom det där fina ordet "Sugen?" Hej hopp, från "Pojkar"-mappen till "Idioter/Snusk" som på ett kick. Efter ett litet "Nope" klickar man upp konversationen igen och tydligen var han offline. Kanske flyttade han också mig till en annan mapp med namnet "För mogen för att lämna ut snusk till vem som helst på msn" eller kanske till "Försök igen senare" för det är väl det som brukar hända någon månad senare, att man får ett litet nytt "Sugen?"

Tycker synd om dem där 12 åriga tjejerna som nappar och tycker det är skoj att klä av sig i cam medans dem "sugna" tittar på. Tycker synd om dem när dem ett par år senare gogglar sitt namn och hittar en fin bild och inser hur dumt det var. Eller vad vet jag, jag var aldrig så dum så att jag nappade.

McDonalds Lasse

Var nyss in på facebook och såg att Jacks grupp "Vi som tycker att McDonalds-Lasse i Sundsvall gör ett jävla bra jobb" har över 1000 medlemmar. Himla bra och roligt tycker jag! Läste även att Lasse själv har fått veta att denna grupp finns och han blev riktigt glad, ännu bättre!

Ni som inte är medlemmar kan ju klicka in er och öka antalet ännu mer om ni känner att han gör ett jävla bra jobb. Tvivlar på att det finns någon där ute som inte tycker det.

Ska fortsätta med min saliga blandning av söndagsplugg.

21 november

Idag var jag och johan så snälla satt vi agerade klätterapor och pyntade ett par träd med ljusslingor nu när julen börjar smyga sig på. Lekte (?!) även med en stege, fråga mig inte hur men det var lite kul och ovanligt, kanske..!

En middag fick jag i mig hemma hos Lisa med några tjejer, efterrätt med, perfekt! Tyvärr ett vitlöksbröd med, känns både på smaken och andedräkten. Tur att jag inte har planerat att pussats.

Som grädde på moset var bussen fruktansvärt sen så hittade ett äldre par som också skulle med samma buss. Vi tog armkrok och började bege oss mot navet när bussen ändå dök upp så vinkade som 3 jubelidioter för att få åka med. Och yes, visst fick vi plats. 

Nu är det deg på högsta nivå i soffan. Adjöken!


20 november

Denna bild som Linnea tog på Johan gillar jag skarpt!

19 november

Nyss hemkommen från ett pass med bodybalance. Skönt men himla jobbigt för benen, förstår inte hur dem på 40+ orkar.. Dem ska som vara slö och slapp och jag stark som en oxe, men icke sa nicke.

Försökt vänta med all glögg, pepparkakor, lussebullar och annan julgotta tills första advent men tyvärr sprack det igår när mamsen fixat pepperkaksdeg. Och nyss kom även papsen hem med pepparkaksdeg och lussebullar. Tvivlar inte på att det spricker ikväll igen!

Möjligtvis dax för en dusch, så att man inte luktar usch!

tyskish

Sitter på tyskan och kämpar på med svaga och starka adjektivböjningar.. Tungt, får inte alls ihop det här!

Har även slängt iväg mitt första mail till min tyska mailkompis. Killian läste igenom och sa att det såg bra ut, men det fanns ett antal fel. Men sa Killian att det ändå såg bra ut är jag nöjd! Bäst att återgå så inte Mittan kommer med en överraskning..

galet mycket snö!

Herre gud. Hittade en gammal bild från ett år när det kom 3 meter snö på 2 dagar i Gävle. Pappa var där och sa att det var helt sjukt så jag, mamma och mimmi tog tåget ner för att kolla. Helt galet, kolla snöhögarna! I och för sig mätte jag inte 167 cm som idag men slog Nils Karlsson Pyssling med hästlängder. Minns hur galet roligt det var att klättre upp och kana ner på rumpan!

"Det blir jämt jämnt, men inte jämt"

Min mormor drog ett fint citat förut idag "Det blir jämt jämnt, men inte jämt" Hon förklarade att jag och mimmi får saker värda lika mycket men inte samtidigt om jag inte har fel. Klämde till ett litet flabb när hon sa det!

snusk

Kände mig som den enda i världen som inte tittade på paradise hotel igår så tog mig en titt idag för att väga upp lite. Och det var inte ens roligt.. Inte ens snusk och paradise hotel utan snusk går bara inte när programmet till största del består av just snusk. Inte för att jag vill se snusk, fy snuskigt ju.. Hipp Hipp hora är perfekt för mig, he-he

Nu kom jag på och tänkte på snuskturken jag såg för ett par veckor sedan med repet utanför brallorna. Tack och lov stog en dam på knä framför med munnen öppen och tog hand om den.. Att inte ens vuxna människor kan bete sig. Snusk hör inte hemma på en gata mitt i stan, inte när jag går förbi i alla fall. Fy, blev rädd där ett tag. Bet ihop allt vad jag hade och ökade steglängden med 2 meter, minst. Tur att jag är haj på karate, tar nog hand om den som får för sig att ta hand om mig.. Ouf. Äckelpäckel det finns alltså. Galet.

"om detta ändå vore en dröm"

Hade en galen dröm inatt. Eller galen och galen, det galna var att jag sprang omkring och tänkte "om detta ändå vore en dröm" hela tiden. Blev nämligen stoppad av en polis när jag övningskörde utan mamma.. Och straffet var inte uppskjutet körkort utan uppskjutning på övningskörningen i 8 månader. Konstigt nog skulle jag få ta körkort på 18årsdagen ändå! Och tack och lov var det bara en dröm precis som jag hoppades på!

ja varför inte


15 november

Helgen lider mot sitt slut, precis som på alla andra söndagar..

Igår blev det en tur till birsta. Slutade som befarat, happytime för garderoben och lite sämre för plånkan. Fick bland annat med mig en sammetskjol så det var ju inte helt fel saker pengarna gick åt. Dock var den knälång och lite för stor så blir till att klippa och sy. Helst så kort så att rumpen stumpen hänger ut, übersexxyyyyyy, mjaaaao.
På kvällen blev det spel hos gröllster. M.M. och Robert ihop var inte helt fy skam som vissa oroade sig för..!

Och idag har det varit lite handvolter, lite stå på händer och ett fåtal kraschar. Hjälpte även Linnéa när hon skulle fota Johan som 70-tals punkare. Har fått en smygtitt på några bilder, det varkar ha blivit bra även fast regn och mörker ville störa.

Nu blir det plugg och senare parlamentet. Förresten, Tildis blir en stor flicka idag, eller i alla fall större! Ett litet "Hipp hipp hurra!" för damen!

sagzor and majzor


13 november

Ska bege mig ett par km söderut för degning. Har sett skriftligt bevis på att tvspel kan vara ett av kvällens nöjen som killar gärna kallar det. Själv är jag inget stort fan av den sortens aktiviteter. Så pojkarna får nog se på andra bullar om dem tänker nörda för mycket.. Vilket inte skulle förvåna mig, har ju hänt förut. Äsch, dem kanske mognar dem med någon gång, he-he..
Nej dags att bli en ren gris, har en tendens att bli lökish de kvällar som just är som denna.

Böj då!

knock knock

-"Knock knock"
- Who's there?
-Bo
-Bo who? ("bu hu")
-Please don't cry!

Hade inte varit roligt om det inte varit en liten flicka som skrek och grät som jag vet inte vad när hon berättade detta mellan tårarna!

Har varit inställd på sovmorgon till 20 över 12 imorgon och ett natur-lexförhör på måndag. Tydligen har jag läxförhöret 20 över 9 imorgon. Oj så roligt! Möjligtvis dags att sussa!

nöff

..nej, jag har inte baconsjukan. Ingen fara! Men känner att det är gristema på detta inlägg.

Mamsis gjorde faktiskt min kväll lite bättre när jag fick en fin gris-sparbössa! Supersöt! Men tom, mycket tom, till och med tommast... Kom och fyll! 
Men om grisis nu blir trött får jag skicka han till england så blir han pig(g) He-He , det är klass på mig känner jag, så himla skojjigt av mig..!


12 november

Dra mig baklänges, det har hänt igen.. jag, som den lycko ost jag är har blivit utvald igen, eller offrad som jag själv känner passa bättre, till att svara på en rad med trevliga frågor! Varför inte?!?!?!?!?

Varför just utvald så ofta till tråkiga frågor och inte till speciella reor på bra affärer, gratis produkter, biopremiär eller något annat lockande. Usch och fy och bläääääää.


dör vi om 3 år?

Det här med att världen ska gå under 23 december 2012 eller när det nu är. Varför tror alla det? Känns som att jag har missat något stort. MJ sa igår på filmen att vi har bara 4 år på oss, menar han då också att världen går under 2012..?!

Kan ju bli smått orolig. Är inte redo för att dö än, har lite småsaker kvar att fixa.

Fast vi skulle väl dö för något år sedan med av nån komet eller nåt, minns inte ens. Och så vitt jag vet lever vi fortfarande! Peppar peppar..

paltkoma

Kors i taket vilket paltkoma jag vaknade ur förut. Förstår inte varför kroppen reagerar som den gör efter mat. Själv åt jag för ett helt kompani och blev tvingad att lägga mig i fosterställning för att återgå till det normala. Blev måttligt paff och förstod inte någonting alls när kinden gled både hit och dit i handen. Tydligen hade jag somnat och när det bara är sån där myssömn på soffan eller en eftermiddag så har jag en tendens av att dregla. Yes, det bor ett äckel päckel inom mig med, svårt att tro, jag vet!

Och bion, this is it, Michael Jackson. Herre jösses, precis vad jag behövde! Underbart bra den där karl var alltså! Har himla stort problem med att få min träffa/se MJ-dröm i uppfyllelse synd nog. Men kände mig nästan lite med där ett tag på bion, MJ drog ett tal och när alla i filmen började applådera satte även jag ihop händerna, tack och lov drog jag inte till med något rejält klapp!

Hoppas paltkomat inte förstör min nattsömn, har ju hänt förut!

Tjarå!

utdelning av guldstjärna

Fick med mig Johan på step igår faktiskt för första gången. Såg min chans för att glänsa lite men misstog mig rätt rejält. Tyvärr var det Johan som glänste och jag som låg på sidan och kippade efter luft.. Eller tyvärr och tyvärr men ja, lite tyvärr för min del i alla fall, jag som var på hemmaplan och allt. Men det kan han få en liten guldstjärna för, inte lätt att vara bättre än mig på något liksom!

Ska faktiskt bege mig bort till bion senare för en titt på This is it, inte helt pjåkigt!

8 november

Nyss varit ute med bilen och tittat på fina hus och besökt farmor. Inte för att det är min bil eller för att jag ens har ett körkort, men med pappa och den gröna skylten är jag laglig. Grönt är skönt, ungefär lika skön som min bilresa, jädrar vilken naturbegåvning jag måste vara! Har stenkoll på läget alltså, til och med på det här med fickparkering. Oj oj.

Är även farsdag idag så passade på att klå far min på fika. På farsdag är det kanske fars barn som ska bjuda men varför tacka nej till tårta när papsen varit och införskaffat en god en?! Nej, ingen tvekan om saken!

Förresten tog en titt på tuben förut och hittade ett klipp där en orm hade en stor mat-knöl i magen. Efter lite hjälp med kviven fick man se att knölen var en uppäten man. Stackars, fel plats på fel tillfälle kan man kalla det.

Dags att vara social med fadern nu när det faktiskt är farsdag och allt!


varning för avlivning

Å förresten om dem tillåter dödshjälp så måste man vara försiktig med att berätta att man inte mår bra (psykiskt), annars kan man bli avlivad..

Eller hur var det Kajsa?! hahahh

fredagsmys

Känner mig stolt över att jag har legat i soffan och varit social med familjen istället för annat sedan jag kom hem!

Har öven införskaffat mig en ny plånbok som jag känner att jag behöver. En lite mindre och med flera kortfack, perfekt. Det bästa är att jag tänker sälja den till mamma så att hon kan ge mig den i julklapp. Jag får precis vad jag vill ha på ett billigare sätt och hon får ett julklappsbekymmer mindre! Gud så praktiskt!

Känner mig sugen på nåt onyttigt, typ snacks.
Bacon-snacks, ostkrokar, ölkorv, taco chips med ostdipp, godis etc. tur att det finns mycket att välja på!
Är himla sugen på zeunerts (eller hur det stavas..) julmust, himla god den där!


fredag morgon

Ändring på schemat. Börjar 9.20 istället för 10.10 på fredagar men slutar samma tid, surt.
Dök i alla fall upp, till och med en timme för tidigt eftersom jag verkligen inte orkade åka buss. Låg och sov på en hård bänk i ensamheten tills halva klassen började dyka upp. Men vad händer, vem dyker inte upp.. Jo halva klassen och Arniiie.
Börjar alltså 12.20 istället för 8.25 när jag dök upp.
Varför inte börja fredagen på ett bättre sätt!?
Är så galet trött och less.

Kanske har Arne bara glömt att vi ändrat. Men nej, jag tänker inte gå tillbaka den tid som lektionen förut började. Aldrig, vi ska ha quiz och jag är inte det minsta sugen.


happy girls



Såg värre ut på telefon, fan.
Nu blev det inte ens kul, men ja en bild är väl bättre än inget!

5 november

Så fort det började småsnöa lite fick jag en mycket annolunda känsla. En lite "snart är det jul" känsla! Lite julbak, tända ljus, julmusik, julmust, glögg, små tomtar. Så himla mysigt! Men det här slasket som kom nu vill vi inte se mer av. Nej ska det vara snö ska det vara snö på riktigt!

Fick förresten strömavbrott i skolan idag, märkligt..

skräck scenario

Måste berätta om mitt skräck scenario idag..

Allt hände i en helt vanlig lite hiss i en helt vanlig trappuppgång till en helt vanlig lägenhet en helt vanlig dag.

Nej men faktiskt, åkte hiss precis sådär som man kan göra ibland. Är halvvägs upp till lägenheten och ska plocka fram nyckeln när den tar sig ett litet extra skutt ur handen och rakt ner på golvet.
Studs, studs, stopp.. 0,3 cm från glipan till hissväggen som leder rakt ner i ingenstans. Och dit var mina nycklar en vindpust ifrån att åka ner.

Andades sakta och hjärtat slog fort som jag vet inte vad. Hoppades att dom inte skulle ramla ner. Eftersom hissen fortfarande gick kunde ju allt hända. Böjde mig ner så försiktigt man kan bara för att inte råka putta ner dom i the big black hole och vad händer... Nej, faktiskt ingenting, plockar upp mina nycklar och allt är frid och fröjd.

Var himla rädd där ett tag, har faktiskt oroat mig för den där glipan många gånger, speciellt sena fredags och lördags kvällar.

And guess what!? Jag ska plugga. Var nyss på ett behagligt core pass.

niqab, ja eller nej?

Någon som sitter och trycker på en bra anledning till varför man skulle få eller inte få bära niqab i skola och på arbeten?

Behöver lite mer åsikter till min debatt så släpp gärna av ett par här!


Känns som att sängen väntar, men först möjligtvis en droppe till med plugg..

latmasken talar

Måste bara få ur min lilla avundsjuka som inte är någon avundsjuka men det känns bara fel. Min syster får numera betalt för att träna och tränar även gratis eftersom hon kommer hjälpa till på något pass.
Hon skrapar in 80 kr i månaden medans jag skrapar in 0, det som känns värst, jag är ju äldst och så..

Fast ioförsig, 80 kr per månad är vad jag skulle kunna tjäna per timme. Men just det, på vilket jobb?!?!?!? Inte för att jag vill jobba, jag vill bara ha pengarna. Yes, latmasken har byggt bo. Vilken ära!

3 november

Sitter och fördriver tiden när alla andra jobbar engelska. Men jag måste ha slitit arslet av mig tidigare känns det som eftersom jag redan är klar.

Faktiskt är jag mer klar med svenskan än jag trodde med, känns underbart, även fast jag har mycket kvar.
Har dock en videoanalys som ligger och dammar och ett matte c prov inplanerat! Happy.

Älskar mina fina texter om plugg här. Kanske kommer något roligare om man har tur. Kan skvallra om att jag är hungrig, närmast vrålhungrig faktiskt.

speciellt utvald

Förresten förstår inte vad som är på G. Har fått flera brev och samtal om att jag är "speciellt utvald" till att delta i några statistik undersökningar. En man ringde och ville göra en intervju, men nej tack. Men jag känner mig inte direkt speciellt utvald, mer speciellt offrad.. Sånt där tar bara en massa tid och min tid är viktig. Kanske inte, men jag är lat! Och nu var det nån statistik om mina tobaksvanor, puh, mina svar kommer glänsa! Känns skönt att jag fick en påminnelse om att jag inte svarat på frågorna med, stackarna saknar mig.


2 november

Hade helt rätt om hur nattsömnen skulle bli efter ett par timmar på soffan igår. Blev helt galet. Låg och läste och kände mig trött och när jag la ifrån mig boken flög tankarna till helt andra saker än att sova.

Nu är jag mör och nyduschad efter ett pass med step. Duschen var precis vad jag behövde, även fast jag var lika blöt före som efter.. Känns skönt att börja träna igen, har varit himla slö på sista tiden och börjat intagit pumpa formen såhär lagomt till halloween. Men nu är det över och dags att sikta på..julskinks formen?! Skönt, ingen träning mer för min del alltså! He-he, jag är allt skojjig jag..

Näe dags att räkna ett par sista tal matte kanske, har en perfekt gammal bild som beskriver min kväll.
Ouf, galet söt.

sista minuterna i frihet

Försöker njuta av de sista minuterna på lovet. Går som det går. Sitter bara här och häckar, spelar tetris och känner hur jag borde plugga istället. Men nej det är fortfarande lov och då ska man vara ledig. Blir nog till att agera matte nörd imorgon istället.

Man kanske skulle krypa ner i sängen och läsa ett par sidor. Har läst samma bok hela sommaren och blir aldrig klar, måste bero på att jag aldrig läser och boken är tjock. Bör bli klar snarast, ska nämligen läsa en roman på tyska efter lovet hörde jag Mittan nämna.. Det lär ju gå bra, lär läsa mer ur lexikonet än boken känner jag. Men man ska väl prova allt. Är faktiskt sugen på en bok på engelska med. Kanske skulle ta och bli bokmal. Happy life!

1 november

Blev halloween-fest hos Kajsa igår. Skulle ha mina dracula tänder, lite läskig sminkning och den läskigaste skjortan jag kunde hitta men glömde tänderna hemma.. Men jag överlevde ändå, men kändes lite surt när jag väl letat fram dem. Tänkte klämma in en bild från kvällen men hittar ingen på facish, det kanske kommer.

Idag har jag tränat gymnastik och som alla andra söndagar är jag groteskt trött. Har nappat ett bra tag så är nyvaken nu, känns dumt, alltid lika svårt att sova när det väl blir sängdags.

Som ett härligt slut på lovet har jag plugg att göra. En samhälls debatt som jag inte alls får ihop känns värst, sen jag jag ett stort antal sidor matte jag borde göra. Förstår inte hur Matte C kan vara så jobbigt och svårt. Sen finns en musikvideo analys som ligger och trycker, behöver inte göra den egentligen men skulle vara bra för att ha en chans att höja betyget. Å gud, har en short story analys som måste sys ihop också. Jösses, mer än jag trodde.

Dags att plugga, hört att det är parlamentet ikväll!

RSS 2.0