Upp som en sol, ner som en pannkaka

Eftersom många har "att leva ett nyttigare liv" som nyårs-löfte tänkte jag att jag inte ska vara sämre. Men eftersom jag inte alltid är så bra på att hålla sakerna jag lovar mig själv som handlar om de här me att inte äta gotta så tänkte jag att jag ändå gör som många andra, men utan själva löftet! Bara ett nyttigare liv me träning och endast gotta på helgen.
Det kändes jätte bra i måndags efter mitt första träningspass sedan våren, om man inte räknar med gymnastiken jag tränat 2 timmar i veckan hela hösten. Kände att mitt nya nyttiga liv verkligen gick upp som en sol, men därimot ner som en pannkaka redan dagen efter tråkigt nog när jag följde med Linda och Jack på donken. Sedan dess har jag ätit godis varje dag, men ja ä väl nästan lika glad för de, jag har ju iallafall börjat tränat och jag förstod att mitt "supernyttiga liv" inte skulle hålla så länge, 1 dag är bättre än 0!
Fast Johan tyckte inte att jag kunde säga att jag har "börjat tränat" när jag bara hade tränat en gång, men nu är det väl nästan okej att säga det, nu när jag har tränat 2 gånger för nu känns det som att jag har börjat träna!
-M


någonting nytt

Hej!
Det här med att blogga är ju inte riktigt min grej, men jag kände för att prova iallafall. Jag tänkte att jag inte skulle berätta för någon om min blogg förrns ja känner mig lite mer hemma, så aa, ni lär ju inte läsa det här än på ett tag! Å ja känner redan att jag inte är så bra på det här så nu säger jag go natt! Superbra start blev det ju inte, men men. Natti!
-M


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0