sista april

Ikväll så väntar det middag med elin, saga och olivia. Hoppas det blir lika smaskigt som nyår och jag hoppas nån har köpt efterrätt. Utan efterrätt ingen festmiddag, den regeln bör hållas!

tur att man har fina kompisar


Klockan är redan 5 och jag sitter här som en säck potatis. Dax att bli fräsch och fin och hitta en passande outfit. Kanske ska jag vara kjoltjej idag, köpte ju en somrig tubtopp som skulle passa bra till min änsålänge oanvända helsvarta kjol. Får väl se vad jag hittar, tjopp plopp

superfin cykel

Nu när sommaren börjar närma sig skulle man kaske ta och fixa sig en fin cykel som man kan ta sig fram på. Ioförsig har jag en cykel men en lite mer annorlunda och supersnygg skulle väl inte sitta helt fel? Brukar se en superfin cykel utanför skolan som jag gärna skulle vilja norpa med mig hem. Hittade en superfin bild på en annan med men den utanför skolan är nog ännu finare!

cykel från konsthantverkarna (tror jag)


en ren gris

Sitter och proppar i mig mango och kiwi just nu, underbart gott med frukt! Speciellt efter ett härligt träningspass som idag gick helt åt skogen! Usch, att träna är jobbigt och aldrig blir det lättare känns det som. Mina tankar på att ut och springa har ju gått som de gått de med, kanske inte precis som jag tänkte mig. Faktiskt blev de inte alls. Bör kanske ändras på.

Nu ska jag ta och hoppa in i duschen och bli en ren gris. Just nu känner jag mig som en riktig lortgris som inte träffat duschen på massor av dagar. I´m a fresh one..

invigning

Ååå, förresten så invigdes min jeansjacka idag för första gången på riktigt, helt underbart. Och sedan tror jag att ja ska bli en kjoltjej. Inte på heltid men lite mer än förut! Hittade en underbar rödblommig kjol förra veckan men den var för stor i midjan och lite lång men gud vad jag vill ha den!

sov gott och vakna torrt kompisar

fotboll

Började dagen med att pallra mig iväg till västhagen för att titta på pojkar som skulle sparka boll. Fotboll har väl aldrig varit nån favoritsport men faktiskt har jag märkt att det inte är så farligt att följa med på en match. Men än så länge får mina sedda matcher plats på fingrarna. Faktiskt har jag bara varit på 2 av johans matcher, med det är bättre än inga alls. Idag tog ja 2 flugor i en smäll och lapade lite sol samtidigt som jag försökte hänga med i matchen. Jag har ju inte sån där jättestor koll på fotboll om jag ska vara ärlig. Måste ha missat ett av målen idag för jag trodde det blev 2-2 tills jag fick veta en stund efter matchen att det faktiskt hade smygit in sig ett mål till. Men vad gör det?!

Egentligen skulle jag nog behöva plugga 40 minuter nu tills parlamentet börjar. Men det kommer jag nog inte göra, nästan helt säker. Finns ju mycket roligare saker att göra. Kanske skulle jag gå emot mina egna teorier och faktiskt plugga. Ingen vet hur det blir, inte ens jag.

summer feelings

Ojaaa, nu börjar vädret äntligen inse att de ska bli sommar snart! Har tillbringat några timmar på torget de
senaste dagarna och faktiskt fått lite färg. Lite röd, kanske lite brun men mest vit fortfarande!

Hade en trevlig kväll igår hos Amanda med bland annat lite kundvagnsdans!


Nu bär det av till Sanna, tjopp mina små kycklingar

Happy

Ååååå, jag är på underbart humör och just nu går allting precis som jag vill!
Igår fick jag äntligen ett kärt spotify som gjorde mig överlycklig!
Idag köpte jag mig en jeansjacka igen som jag hoppas jag ska behålla denna gång utan att komma på att den är för liten eller någonting annat.
Och nyss kollade jag mina många olästa mail och vad hittar man om inte att jag fick sommarjobb iår igen! Kommer jobba första perioden på utemiljö mellan 15juni och 3 juli. Dock vet jag inte om det blir i njurunda eller i stan för de stod inte. Har funderat på det här jätte mycket eftersom jag sökte alla 3 perioderna men har kommit på att jag bara vill jobba första har det varit lite nervöst. Men nu är det bara underbart. Faktiskt fick jag lite lust att jobba igen, men helst vill jag fortfarande skrapa en trisslott och vinna 25000kr i månaden i 25 år.

perukfest
ungefär såhär glad


majblomman

Nu börjar barnen springa omkring till alla och sälja majblommor. Köpte faktiskt en fönsterblomma som alla andra år, så nu börjar min majblommesamling ta fart!
Minns när man gick i 1-5 och jag och Olivia sprang omkring varje år och sålde majblommor som idioter. Vi var nog inte ensamma om den saken i klassen heller eftersom vi vann de flesta åren, bäst kändes det i 1an eller 2an när vi vann mot 5orna. Underbart vare att vinna och få en stor fruktkorg, man kände sig så duktig eftersom att pengarna gick till något bra. Eller förresten nu ljög jag kanske lite, vet inte om jag förstod så mycket vad pengarna gick till, helst ville jag nog ha en slant själv för besväret. Men spännande var det iallafall dagarna före man fick reda på vilken klass som sålt mest.
Synd bara att majblommorna inte är alltför vackra. Årets ser så himla plastig ut, kanske för att jag köpte en platt fönsterblomma, kollade inte på de andra. Lite fulsnygga är de kanske, finare blir de om man tänker på att man stödjer något!
Bra är det att 80% av pengarna går till majblomman som vill förändra barns villkor i Sverige.

söndagar

Har faktiskt delade känslor om söndagar kom jag på idag. Hatar att helgen är slut och att det kommer 5 skoldagar efter. Men ändå är söndagar så sköna. Slappa dagar som man kan springa omkring och vara ful och äcklig på. Älskar kvällarna med goda mackor, parlamentet och en mordfilm. Enda dagen jag har en bestämd tv-tid. Tack för det, för serier är jag sämst att följa. Men 24, underbart bra film eller serie eller vad man kallar det. Skulle inte kunna följa det heller om ingen kom på den geniala idén att fixa inspelningsapparater. Tack för det med.

Just ja, hittade mina första tussilagos igår. Kanske lite sent men jag fick en riktig vårkänsla. En härlig känsla.

Bullar

Kände en underbar bulldoft igår i köket, utan bullar. Det enda som fanns var lasagne. Undrar om jag bara inbillade mig doften för vi bakade bullar nyss och inte ens då luktade det så underbart som igår. Just nu mår jag illa av bulldeg och magen sväller som muffins i en ugn.

Min tv vägrade göra som jag ville förut och jag slog av och satte på den 3-4 gånger. Men så kom Mimmi och bara tog i kontrollen och så fungerade allt perfekt. Finns det något bättre?!

förstörd dag

What a beautiful day kunde det har varit med mindre moln och mindre vindpustar. Men tack för lite sol iallafall.

Somnade runt 00.00 igår och var knappt trött, trodde jag ja. Vaknade nästan 15 timmar senare, klockan halv 3. Fast gjorde ett par småvak. Men tack, hatar att vakna så sent och sova bort hela dagen. Och bara för de så förstör jag dagen ännu mer med att sitta och nörda dator istället för att följa med mor och syster på promenad med hunden. Men vädret är nog finare med ett par fönster imellan, är säkert kallt tack vare att det blåser.
Nu vill jag att mamma ska komma hem igen och spela kort med mig, behöver lite sysselsättning och kort är kul.

hurtigast

Hurtigare än jag har varit idag är svårt att vara!
Jag och Saga var ute och sprang imorse i solskenet och det var till och med varmt i shorts och linne. Joggade runt 50minuter utan stopp och fick faktiskt mycket färg av solen.
Eller så sprang vi med röda öron och dubbla tröjor och ändå frös vi stjärten av oss. Kanske sprang vi bara 5 minuter och promenerade ytterligare 25. Vad vet jag!

Iallafall så har jag även gymmat idag för första gången utanför idrottslektionerna. Kanske var jag motsatsen till självständig, ingen som vet.

Just nu har jag tvinnat håret för första gången för att se som de kan bli lite fint och fjongit. Just nu känner jag mig som en blanding av en påsktupp och en tant, kanske blir bättre när jag tar ur alla spännen. Kan ju hoppas.

Nu ska ja klappa på mina nya feta muskler, ha en trevlig dag

1 underbart år

1 helt underbart år med min favorit Johan idag!

Blir ingen lång kärlekstext för mina otroligt många (?!) läsare, men bilder har jag några att bjuppa på. En bild säger mer än tusen ord, så det räknas väl som en helt okej lång text.






"jag tänker alltid på dig i april", och de resterande 11 månaderna, jag älskar min johan <3

happy

Umgicks med Saga igår kväll och vi tog även en tur till Schybban!
 

Åker till Björnrike om en stund. Hatar bilresor. Men den här gången kan det bli kul, med mig bakom ratten! Bara hoppas att man kommer fram.
Har jag tur överlever jag alla mina coola trix jag ska göra i backen med och får komma hem välbehållen.

Förresten, solen skiner märkte jag nu! Hur underbart som helst, kanske blir det sommar ändå.

see you soon macaron

julskinka me ägg

det fanns ju någon som funderade på hur grisarna har det efter jul, tänk på kycklingarna till påsk då


skärtordag

Inget av den gula färgen i mitt rum kommer från någon sol som skiner sådär härligt och värmande, nä istället är det mina fina påsksaker som jag dekorerat med så fint! Det hade varit en s kärtorsdag idag om solen hade värmt och visat att det faktiskt är vår och sommar snart., men nä, förmycket begärt.

Klev upp och letade påskägg med Johan imorse som påskharen, snäll som den är hade gömt åt oss! Mamma blev lite förvånad att Johan inte tog med sitt påskägg hem, så nu har hon lagt undan det så att han ska få det när han kommer tillbaka från fjälls!
Glad påsk

tur att man var duktig att påskpyssla som liten

jinsisjackis

För några dagar sen köpte jag mig äntligen en jeansjacka, precis en sån som ja bestämde att ja ville ha. Allt var på topp tills jag stolt visade upp den för mamma. Hon tyckte en storlek större, jag höll med. Problemet är bara att de sa att de inte får in nå fler i stan och de är slut i butiken. Birsta lovade fler men birsta är långt borta. De kanske ljög i stan, om jag har tur! Ska kollas upp så ofta jag kan tills jag hittat en ny.

Ingen som har missat att det bara är en skoldag kvar till lovet hoppas jag


trevligt

Hade en riktigt trevlig helg. Köpte mat på blåkiosken och fötterna dog redan där i mina ovattentäta sandaler men vande sig av smärtan efter ett tag tack och lov! Gick till bubblet och hade det trevligt, men de flesta var tråkiga och bubblade inte. Speciellt Linda som pratat mest hela tiden om bubbel men ändå svek! Vandrade vidare till vigorfesten och jaa, allt var lyckat.
Har inget att säga men Määndyyyy tvingas, en vacker dag ska ja tvingas tillbaka!


kuligt

Älskar att sitta kvar på skolan när man har slutat, det är oerhört kul! Eller inte, men välbehövligt. Vill hellre springa ner på stan till mina kära vänner!
Längtar tills ikväll gör jag med, kan nog bli kul och behagligt att få bubbla och ha lite kul. Mitt största bekymmer nu är nog om jag ska ha genomskinliga eller svarta strumpbyxor ikväll, skönt att man har så små bekymmer. Historian är nog också ett.

Förresten älskar englands idé om att dna testa allt hundbajs på vägarna för att kunna straffa ägaren. Snälla Sundsvall, ta efter! Det är äckligt som det är nu.


RSS 2.0